Ελλάδα

Έγκλημα στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η σύζυγός του

Έγκλημα στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η σύζυγός του
Έχασαν τη μάχη για τη ζωή ο 87χρονος πρώην στρατιωτικός και η γυναίκα του. Το έγκλημα στο Ελληνικό σημειώθηκε σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3/19) στο Ελληνικό, καθώς ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο αντιπτέραρχο και τη Βουλγάρα 50χρονη σύζυγό του.

Ο 70χρονος, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους.

Όπως έγινε γνωστό, η 60χρονη γυναίκα μόλις δέχθηκε τους πυροβολισμούς, επιχείρησε να μπει σε ένα ταξί φωνάζοντας «με σκότωσε». Ωστόσο, μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα, κατέρρευσε. Στη συνέχεια ο άνδρας, ο οποίος την ακολούθησε έξω από το σπίτι αυτοπυροβολήθηκε.

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός και αμέσως κλήθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι δυο πρωταγωνιστές της οικογενειακής τραγωδίας στο Ελληνικό μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασαν και οι δυο τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του ζευγαριού ο πρώην στρατιωτικός και η Βουλγάρα σύντροφός του ήταν παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται ότι ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους.

Η 50χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν γείτονες του ζευγαριού. Σήμερα το πρωί όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν η σύζυγος έδιωξε τον 80χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.

  • Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:

Φωτογραφίες Eurokinissi

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments