Πολιτική

Ρωμανιάς – Μητρόπουλος: Ανακοινώνουν την ίδρυση νέου κόμματος

Ρωμανιάς – Μητρόπουλος: Ανακοινώνουν την ίδρυση νέου κόμματος
Γιώργος Ρωμανιάς και Αλέξης Μητρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των συντάξεων.

Την παρουσίαση του νέου κόμματος «Όρθια Ελλάδα» θα κάνουν την Τρίτη 9 Απριλίου οι Γιώργος Ρωμανιάς (δικηγόρος-οικονομολόγος), Αλέξης Μητρόπουλος (εργατολόγος) και Διονύσης Χιόνης (πανεπιστημιακός).

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα πολιτική κίνηση θα δώσει στη δημοσιότητα την Ιδρυτική Δήλωση και την προγραμματική Διακήρυξή της.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς


Να θυμίσουμε, ότι μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκαναν λόγο για μια ανεξάρτητη κίνηση με τον πρώην Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων να σημειώνει πως στόχος τους είναι «να προστατεύσουμε τις συντάξεις, τους μισθούς και τους ανέργους. Πέρα από τα κόμματα, ανεξάρτητη κίνηση, ακριβώς για να προστατεύσουμε αυτές τις κατηγορίες των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του ο γνωστός εργατολόγος είχε σημειώσει πως «δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να πετσοκόψει τα δώρα των συνταξιούχων, θα καλέσουμε όσους είναι κοντά σε αυτή την ιδέα να μην λεηλατηθούν περαιτέρω οι συντάξεις γιατί με τις πιέσεις των δανειστών οι συντάξεις θα βρεθούν στο στόχαστρο μετά τις εκλογές, όποιος και αν βγει».

Ο Αλέξης Μητρόπουλος


Η ενημέρωση θα γίνει στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ημιορόφου, του ξενοδοχείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments