Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/3/19).

ζώδια κριός

Η ερωτική ζωή σου αυτό το διάστημα είναι επιρρεπής σε πολλούς περισπασμούς, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη τη δημιουργία μιας αξιόλογης σχέσης. Ωστόσο, πριν απομακρύνεις ό,τι σ’ ενοχλεί, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι σε κάνει να νιώσεις την παθιασμένη χαρά που σου αξίζει. Οι διαταραχές μπορούν να σε βοηθήσουν, αν μπορέσουν να σε ενθαρρύνουν, ώστε να εστιάσεις στις ανάγκες σου! Ή να δεις ένα σενάριο στην ερωτική σου ζωή, με νέο μάτι.

ζώδια ταύρος

Τα ερωτικά σχέδια μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, απροειδοποίητα. Μην αφήσεις όμως αυτό, να σ’ εμποδίσει να είσαι αυθόρμητη και ν’ απολαύσεις κάτι διαφορετικό, με τον εραστή σου.

Υπάρχει επίσης πιθανότητα, να κάνετε συζητήσεις κάτω από καινούργιο πρίσμα, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά, αν είχατε απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα. Θα υπάρξει μια όμορφη εξέλιξη, που θα σε κάνει να νιώσεις ευγνωμοσύνη.

Φωτογραφία: Pixabay


ζώδια δίδυμοι

Αυτό το διάστημα, μπορεί κάποιες ανασφάλειες, που επηρεάζουν τη στάση σου απέναντι στον έρωτα και τις σχέσεις γενικότερα, να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Και να στραφούν προς όφελός σου! Με τη σωστή τακτική, μπορείς να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί τα ερωτικά σου ν’ αλλάζουν με τρόπο που δεν ταιριάζουν σε ορισμένα σχέδιά σου, αλλά η καρδιά σου, μπορεί να προσαρμοστεί.

ζώδια καρκίνος

Η στάση σου απέναντι στην αγάπη, το ρομαντισμό, τις σχέσεις και την οικειότητα αλλάζει…. και το ξέρεις! Ωστόσο, υπάρχει κάτι καθησυχαστικό…. ακόμα και συναρπαστικό, για το πώς ορισμένες ανάγκες που τοποθετείς ψηλά, στον παθιασμένο κατάλογο των προτεραιοτήτων σου, αντικαθίστανται με εκείνες που σου ταιριάζουν καλύτερα τώρα. Ένας νέος ερωτικός σκοπός αναδύεται, και τα σπουδαία νέα είναι, ότι εσύ και αυτός εξελίσσεστε μαζί.

ζώδια λέων

Εκεί που εσύ βλέπεις το ποτήρι μισό άδειο σ’ ένα τομέα της ζωής σου, ο αγαπημένος σου, το βλέπει μισό γεμάτο. Και θα σου θυμίσει γιατί πρέπει να είσαι πιο θετική κι αισιόδοξη για κάποια θέματα. Αν λάβεις υπόψη αυτά που θα σου τονίσει, θα καταλάβεις, πώς μπορεί να αλλάξει την άποψή σου, με τον σωστό τρόπο. Να δέχεσαι τις ιδέες του εραστή σου, επειδή μπορούν να σε αναζωογονήσουν – ή να αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

ζώδια παρθένος

Είσαι απόλυτα συντονισμένη με τις ανάγκες σου! Θέτοντας τους δικούς σου όρους σε κάτι που συνδέεται με τις ερωτικές σου υποθέσεις, θα ανανεώσει τα τρέχοντα ερωτικά σου. Δεν θυσιάζεις τις ανάγκες του εραστή σου, όμως νιώθεις πως κάνεις ό,τι σου φαίνεται σωστό. Αυτή σου η κίνηση, εξυπηρετεί και τους δυο σας! Ήρθε η ώρα να δείξεις περισσότερη αγάπη στον εαυτό σου και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ζώδια ζυγός

Η διαίσθησή σου, θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για ένα ερωτικό δίλημμα…. ενώ το μυαλό σου, εμπιστεύεται την κοινή λογική. Ξέρεις τι προτιμάς να κάνεις, αλλά ορισμένες λογικές πτυχές του σχεδίου σου μπορεί να το κάνουν πολύ δύσκολο. Μπορεί να μην είναι εύκολο πράγμα να ισορροπήσεις ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σου! Αλλά σύντομα, η λογική θα αντικατασταθεί από μια παθιασμένη αιτία, και το ρίσκο, θα γίνει μια πραγματική δυνατότητα.

ζώδια σκορπιός

Αν κάτι σε κουράζει στη σχέση σου, ίσως χρειαστεί να το αλλάξεις. Ενδέχεται να χρειαστούν μερικές παθιασμένες κινήσεις από την πλευρά σου, για να μετατρέψεις, ό, τι έχει ρουτινιάσει. Κι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την απεξάρτησή σου από κάποιες παρωχημένες απόψεις που είχες, για την ερωτική σου ζωή.

ζώδια τοξότης

Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις τα ερωτικά σου θέματα. Αλλά δεν μπορεί να γίνει χωρίς να σκεφτείς πολύ καλά, τον τρόπο που θα κινηθείς. Πριν κάνεις οποιαδήποτε βήμα, ψάξε μέσα σου, για μερικές απαντήσεις. Θέλεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσεις την παθιασμένη καρδιά σου, αλλά οποιαδήποτε αλλαγή, μπορεί να είναι υπερβολική. Γι’ αυτό σκέψου προσεκτικά.

ζώδια αιγόκερως

Παρόλο που συνήθως δημιουργείς ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από την επιφυλακτική σου καρδιά, θα αποφασίσεις να δεις, τί σε κάνει πιο ευάλωτη. Αυτό μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, αλλά ο φόβος θα αντικατασταθεί σύντομα από τη διαβεβαίωση. Επιτρέποντας στον εραστή σου προσβασιμότητα, σ’ αυτό που συνήθως επιλέγεις να προστατεύσεις, θα φέρει ένα ευχάριστο ερωτικό αποτέλεσμα τώρα.

ζώδια υδροχόος

Το άνοιγμα της καρδιάς σου στον εραστή σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο παραγνωρισμένη παρά αγαπημένη…..αλλά μην αποθαρρυνθείς. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να υποφέρει σιωπηλά με κάποιο τρόπο και ίσως χρειαστεί να δείξεις υπομονή και συμπόνια. Προς το παρόν, δώσε χωρίς να περιμένεις τίποτα άμεσα, σε αντάλλαγμα. Αυτό… θα έρθει αρκετά σύντομα.

ζώδια ιχθύες

Η επιθυμία σου να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, είναι γνήσια και αξίζει να την εμπιστευτείς. Ακόμα κι αν νομίζεις πως θ’ ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας. Είναι σημαντικό επίσης να πιστεύεις, ότι το σύμπαν συμφωνεί με το να δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου. Η αγάπη σπάνια έρχεται με εγγυήσεις, αλλά λαμβάνοντας ένα ρίσκο, θα δημιουργήσεις μεγάλο πάθος στη ζωή σου τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments