Lifestyle

Χρήστος Μάστορας: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του

Χρήστος Μάστορας: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του
Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Μάστορα, στα social media, για το πρόβλημα υγείας του.

O Χρήστος Μάστορας, ταλαιπωρείτε τον τελευταίο καιρό από ένα πρόβλημα υγείας που τον κρατά μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο τραγουδιστής, όπως έγινε γνωστό υποφέρει από μία πολύ βαριά ίωση, ενώ το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται είναι κλειστό από την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται παρέμεινε κλειστό την περασμένη εβδομάδα, ενώ θα παραμείνει κλειστό και αυτό το τριήμερο.

Ο Χρήστος Μάστορας το πρωί της Παρασκευής, με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, ενώ με ανακοίνωση τους στο Instagram οι «Μέλισσες» ενημέρωσαν το κοινό τους για την αναβολή των εμφανίσεών τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται.

View this post on Instagram

A post shared by Melissestheband (@melisses_official) on

Ο τραγουδιστής, το πρωί της Παρασκευής, έκανε μια ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για το πρόβλημα υγείας του το οποίο ονομάζεται Αιθουσαία νευρωνίτιδα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

«”ΑΝ”… Ωραία λέξη… Αινιγματική, κομψή, διπλωματική και πολλά άλλα.

Στην περίπτωση μου όμως σημαίνει Αιθουσαία Νευρωνίτιδα (ΑΝ).Google it!

Έτσι απροειδοποίητα…

Κι εκεί που νιώθεις παντοδύναμος, ανίκητος κι ωραίος κι όλες αυτές τις γλυκιές ψευδαισθήσεις της νιότης, σε σκουντάει η πραγματικότητα.

Το σκούντημα είναι λίγο πιο δυνατό απ’αυτά που έχεις συνηθίσει γιατί τελικά είσαι πιο «μικρός» απ’ό,τι φανταζόσουν αλλά το μάθημα μεγάλο…

Εν ολίγοις «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια γελάει ο Θεός», «υγεία πάνω απ’όλα» κι όλα αυτά τα κλισέ λέω να τα υιοθετήσω…

ΑΝ τρέχετε λοιπόν για πολλή ώρα στην αριστερή λωρίδα, τσεκάρετε που και που μήπως έχει ανάψει λαμπάκι για βενζίνη..

Από την επόμενη βδομάδα που θα μπορώ, πρώτα ο Μεγάλος βέβαια να περπατήσω σε ευθεία γραμμή ,τα λέμε στη BOXάρα μας το ΠΣ(29-30) και στο Barbarella μας την Κυριακή(31).

Θα έλεγα «αγάπη» αλλά τελικά «υγεία πάνω απ’όλα» my friends. ΧΜ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments