Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Συνεχόμενα ερωτήματα για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου

Νέα Δημοκρατία: Συνεχόμενα ερωτήματα για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου
Η Νέα Δημοκρατία επανέρχεται και πάλι στο θέμα που προέκυψε με την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου.

Συνέχεια στην υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου επιχειρεί να δώσει η Νέα Δημοκρατία μέσω δεύτερης ανακοίνωσης, σχετικά με την αποσυρθείσα υποψηφιότητά της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφία Eurokinissi


Η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτή από την Κουμουνδούρου, μετά το δημοσίευμα που ανέφερε πως επί 5,5 χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της. Nα σημειωθεί, ότι στην επιστολή παραίτησής της, η κ. Λοΐζου παραδέχεται ότι λάμβανε την σύνταξη της μητέρας της λανθασμένα για ένα χρονικό διάστημα, ωστόσο ισχυρίζεται πως το λάθος δεν ήταν δικό της.

«Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες», υποστήριξε η ίδια, τονίζοντας παράλληλα ότι αναγνώρισε το χρέος της, το οποίο και αποπληρώνει.

Πηγές της Πειραιώς αναφορικά με την υπόθεση διερωτούνται χαρακτηριστικά:

  • Ποιος συνεργάτης του κ. Τσίπρα επέλεξε την κ. Λοΐζου και με ποια ακριβώς κριτήρια;
  • Δεν γνώριζε ο κ. Τσίπρας την καταδίκη της για την παράνομη σύνταξη όταν την υποδέχθηκε στο Μαξίμου;
  • Είχε επικοινωνήσει το πρωί ο κ. Τζανακόπουλος με την κ. Λοΐζου όταν ψευδώς και δημόσιας υποστήριξε ότι δεν πήρε τα χρήματα που της καταβάλλονταν επί 69 μήνες;

Νωρίτερα σκωπτικό ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΝΔ για το θρίλερ με την παραίτηση Λοΐζου.

Με αναφορές στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο -που το πρωί δήλωνε πως δεν πιστεύει ότι η κυρία Λοΐζου έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της- και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα -που από τις Βρυξέλλες δήλωνε ότι δεν είναι ενημερωμένος για το θέμα- διάνθισε το σχόλιό της για την υπόθεση Λοΐζου η Νέα Δημοκρατία.

«Προς τον κ. Τζανακόπουλο, τον ανενημέρωτο κ. Τσίπρα, την αποσυρθείσα υποψήφια και εν γένει τον ΣΥΡΙΖΑ: Στο λεξικό μετά τη λέξη “συγγενής” και πριν από το λήμμα “συγγραφέας”, υπάρχει και η λέξη «συγγνώμη», ανέφερε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments