Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (23/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (23/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (23/3/19).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 29. Η Γυναίκα (Άσσος Μπαστούνι) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Αισθηματικές παρεξηγήσεις – Λόγια από τρίτο πρόσωπο – Έξυπνες λύσεις

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν χρειάζεται, να πείτε όλα τα δεδομένα σας και τα αιτούμενα σας, σε αυτόν τον καινούργιο έρωτα που έχει μπει στην ζωή σας. Αφήστε τον να σας αποδείξει την αγάπη του.

Ταύρος

Αυτή την εποχή, έχετε έναν πολύ ευάλωτο ψυχισμό και πρέπει να είστε προσεχτικοί σε αυτά που θα πείτε αλλά και να πιστέψετε, σε υποθέσεις αγάπης.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (23/3/19)

Δίδυμοι

Υπάρχει μια υπερκινητικότητα στην αισθηματική σας καθημερινότητα και αυτό έχει κουράσει το ταίρι σας, που δεν έχει καταλάβει ακόμη τι πραγματικά θέλετε.

Καρκίνος

Δεν θέλετε να επιστρέψετε σε ερωτικές υποθέσεις που σας κάνουν κακό. Έχετε πια πάρει τις τελικές σας αποφάσεις και μάλλον υπάρχει απόσταση, από τα λάθος άτομα.

Λέων

Οι φρέσκιες γνωριμίες, που έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα σας, είναι ενδιαφέρουσες και μάλλον τώρα θα βρείτε και έναν σύντροφο που θα μπορέσει να σας καταλάβει.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να επιμένετε…για καταστάσεις που άμεσα δεν μπορούν να ολοκληρωθούν. Ξέρετε ότι το ταίρι σας, έχει ακόμη προβλήματα μεγάλα με το παρελθόν του.

χαρτομαντεία Ζυγός

Κρατήστε τις αποστάσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, που έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό στην ζωή σας, και το μόνο που θέλουν είναι απλά να περάσουν καλά.

Σκορπιός

Οι επόμενες ημέρες, έχουν οικονομικά νέα για εσάς που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Πιθανόν και να πρέπει τώρα να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σας.

Τοξότης

Δηλώνετε απόλυτα μπερδεμένοι, καθώς το συντροφικό σας έτερο, αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση του απέναντι στο παρελθόν του, θα σας ζητήσει δεσμεύσεις.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (23/3/19)

Αιγόκερως

Εναντίον σας έχει στραφεί κάποιο άτομο, από το οικείο περιβάλλον του ατόμου που αγαπάτε. Φροντίστε να λύσετε τις διαφορές σας με επικοινωνιακό τρόπο.

Υδροχόος

Ξέρετε ότι μόνοι σας λειτουργείτε πολύ καλύτερα. Τώρα θα έρθει όμως κάτι νέο στην καθημερινότητα σας, που θα σας βάλει σε άλλους πιο ανεβασμένους ρυθμούς.

Ιχθείς

Ένα σημαντικό δώρο θα σας κάνει το ταίρι σας. Είστε πια σε μια φάση που όλα τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη δέσμευση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments