Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Στο Αγαθονήσι ο πρωθυπουργός για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Αλέξης Τσίπρας: Στο Αγαθονήσι ο πρωθυπουργός για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Στο Αγαθονήσι αναμένεται να μεταβεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου για την 25η Μαρτίου.

Στο Αγαθονήσι θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα (25/3/19) ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραστεί στις εκδηλώσεις του νησιού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μια επίσκεψη που μπορεί να ερμηνευθεί και ως «μήνυμα» προς… πάσα κατεύθυνση.

Ο Αλέξης Τσίπρας


Να σημειωθεί πως υπάρχουν έντονοι φόβοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν ακροδεξιά στοιχεία να προετοιμάζουν ακραίες κινήσεις εις βάρος κυβερνητικών στελεχών στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου.

Τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι οι κινήσεις αυτές δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις φραστικές αντιδράσεις που προέρχονται από ομάδες πολιτών που διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Θα φτάσει στο νησί περίπου στις 11 το πρωί και θα παραστεί στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων, ενώ θα παραμείνει και λίγες ώρες στο νησί», δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Αγαθονησίου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open tv.

«Θα έχουμε ιδιαίτερη συνάντηση στο γραφείο μου για να του εκθέσω τα προβλήματα του νησιού και να πω ότι θεωρώ σημαντική την επίσκεψη με την έννοια ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί Πρωθυπουργός», σημείωσε εν συνεχεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του θα παρακολουθήσει την παρέλαση και τις εκδηλώσεις στη Λήμνο, για την οποία ταξίδεψε με αεροπλάνο νωρίς το πρωί.

Στο Αγαθονήσι ο πρωθυπουργός για την 25η Μαρτίου


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments