Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: “Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στο σπίτι του”

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: “Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στο σπίτι του”
Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: «Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, είναι απολύτως καταδικαστέα», τονίζει η Πειραιώς.

Νέα Δημοκρατία για Πολάκη: «Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, είναι απολύτως καταδικαστέα», τονίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις υποστηρίζει ότι η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας».

Άγνωστος πέταξε μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη

Βόμβα μολότοφ εκτόξευσε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου άγνωστος στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

O Παύλος Πολάκης


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένα άτομο φέρεται πλησίασε πεζό στην οικία του αναπληρωτή υπουργού και να εκτόξευσε τη μολότοφ από την πλευρά της γκαραζόπορτας, προκαλώντας μονάχα μικρές υλικές ζημιές.

Σημειώνεται, ότι εκείνη την ώρα στο σπίτι βρισκόταν ένας αστυνομικός με πολιτικά, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις και λίγο αργότερα έγιναν τέσσερις προσαγωγές.  Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου ο ένας αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι άλλοι τρεις εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Να αναφέρουμε, ότι ο Παύλος Πολάκης δεν έχει αναφερθεί σε κάποια δήλωση για το περιστατικό. Το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού βρίσκεται στην περιοχή του Ταύρου.

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments