Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (25/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (25/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (25/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική αντιπαράθεση – Επισκέψεις – Γυναικείες κουβέντες

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν έχετε ακόμη συγκινηθεί, με όλα αυτά που σας λέει και σας τάζει, το έτερον σας ήμισυ, για να μπορέσετε να κάνετε άμεσα το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ταύρος

Τα λόγια σας έχουν κάνει κάποια προσωπικότητα, που κινείται στους χώρους σας, να θέλει να σας πλησιάσει και πιο ερωτικά. Οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες!

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (25/3/19)

Δίδυμοι

Θα συγκινηθείτε με όλα αυτά που έχει ο πρώην σας, να σας εξομολογηθεί. Τίποτα τελικά δεν έχει αλλάξει μέσα του, άρα δώστε του μια ευκαιρία, για να σας το αποδείξει.

Καρκίνος

Μέχρι και το τέλος του μήνα, θα έχετε μια σημαντική αλλαγή, στην οικονομική σας δυναμική, όπου και τυχόν λίγο να σας απομακρύνει από τις καθημερινές σας συνήθειες.

Λέων

Έχετε μέσα σας καταλάβει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, που δείχνει να μην θέλει να σας τα αποκαλύψει, για να μην χαλάσει η εικόνα του.

Παρθένος

Δεν έχετε κάνει κάτι σπουδαίο μέχρι στιγμής στην ερωτική σας ζωή, και αυτό ίσως και να σας κάνει να επιτρέπετε σε λάθος άτομα να σας πλησιάζουν και σας χαλούν τις ισορροπίες.

χαρτομαντεία Ζυγός

Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί, με τα άτομα που είναι γύρω σας, καθώς έχουν πάρει το δικαίωμα και σας σχολιάζουν για το άτομο που έχετε ερωτικά δίπλα σας.

Σκορπιός

Ξέρετε μέσα σας ότι έχετε κάνει λάθος, με το πρόσωπο που είστε μαζί. Δεν ταιριάζετε πραγματικά, και όλη αυτή η δύσκολη σχέση προχωράει, επειδή εσείς υποχωρείτε συνεχώς.

Τοξότης

Δεν σας νοιάζει πόσο καιρό έχετε χάσει μέσα στον δεσμό αυτόν! Τώρα έχετε σκοπό να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα στο ταίρι σας, και μαζί να πάρετε κοινές αποφάσεις.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (25/3/19)

Αιγόκερως

Κοιτάξτε πιο καθαρά γύρω σας, και θα βρείτε ότι σίγουρα υπάρχουν πρόσωπα που σας έχουν δείξει έστω και με έναν έμμεσο τρόπο το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Μόνο εσείς έχετε κάνει τις όποιες ενστάσεις για τον τρόπο που λειτουργεί τελικά αυτή η σχέση. Μάλλον είστε και οι αδικημένοι και αυτό πρέπει άμεσα να σταματήσει.

Ιχθείς

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα πρέπει να δείτε πιο σοβαρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, που τις έχετε αφήσει στην τύχη τους.

Πηγή: astro-live.gr

Περισσότερα