Video

MasterChef 3: Πώς ο Τιμολέων κατάφερε να “εκδικηθεί” τη Σπυριδούλα για χάρη των Twitterάδων (pics&vid)

MasterChef 3: Πώς ο Τιμολέων κατάφερε να “εκδικηθεί” τη Σπυριδούλα για χάρη των Twitterάδων (pics&vid)
Στην κουζίνα του MasterChef 3 είδαμε παλιούς και νέους παίκτες να συνεργάζονται. Το ζευγάρι Τιμολέων - Σπυρδούλα συζητήθηκε πολύ. Δείτε γιατί.

Η νέα εβδομάδα στο MasterChef 3 ξεκίνησε με εκπλήξεις για τους παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής.

Στην κουζίνα του MasterChef 3 “εισέβαλαν” παλαιοί παίκτες για να βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους για το Silver Award.

Στο τέλος της εβδομάδας ένας από τους καινούργιους παίκτες θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής ή η μεγάλη νικήτρια θα κερδίσει 10.000 ευρώ.

«Ξεκινούν τα Silver Awards. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, μαζί θα πορευτείτε αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε πολύ όμορφα πράγματα κι επειδή φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, φέτος το έπαθλο θα είναι 10.000 ευρώ. Δεν είναι λίγα», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Βίντεο: John Mike

MasterChef 3: Πώς ο Τιμολέων κατάφερε να “εκδικηθεί” τη Σπυριδούλα για χάρη των Twitterάδων

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Τιμολέων Διαμαντής (περσινός νικητής του MasterChef) είναι ένα από τα ζευγάρια της εβδομάδας.

Οι οδηγίες δόθηκαν και έτσι η Σπυριδούλα μπήκε μαζί με τους συμπαίκτες της στο κελάρι προκειμένου να πάρουν τα υλικά που χρειάζονταν για την πρώτη δοκιμασία.

Αρκετοί παίκτες μέσα στον χώρο των υλικών άρχισαν να αναρωτιούνται πού είναι οι φύτρες και ρωτούσαν ποιος της πήρε όλες.

Πίσω από αυτό βρίσκονταν η Σπυριδούλα, η οποία παραδέχθηκε στην κάμερα πως τις πήρε επίτηδες για να μην βρουν φύτρες οι συμπαίκτες της.

Η κίνηση της Σπυριδούλας εξόργισε τους τηλεθεατές και το Twitter πήρε “φωτιά”.

Μερικά από τα σχόλια ήταν τα εξής:

Στη συνέχεια, η Σπυριδούλα ανέφερε στους κριτές ότι ο Τιμολέων είχε την έμπνευση για το πιάτο και εκείνος με τη σειρά ανέφερε ότι η Σπυριδούλα τον βοήθησε.

Το Twitter πήρε και πάλι φωτιά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments