Διεθνή

Στοκχόλμη: Μεγάλη έκρηξη, πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες

Στοκχόλμη: Μεγάλη έκρηξη, πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες
Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στη Σουηδία, μετά από μεγάλη έκρηξη στη Στοκχόλμη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες.

Συναγερμός σήμανε στη Σουηδία, μετά από μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε στη Στοκχόλμη. Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μεταδίδει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.

Όπως γράφει το πρακτορείο Sputnik, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η αστυνομία δέχθηκε αρκετές κλήσεις από πολίτες που κατήγγειλαν πως άκουγαν εκρήξεις στην περιοχή Βίνστα που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Στοκχόλμης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Σουηδικής Αστυνομίας Φρέντρικ Άντερσον.

Ο Άντερσον είπε επίσης, ότι αρκετοί άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, και πως ένα από τα θύματα τραυματίστηκε από θραύσματα γυαλιού μετά την έκρηξη.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνα για τα αίτια του περιστατικού, για το οποίο προς το παρόν δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Είναι η δεύτερη ισχυρή έκρηξη που σημειώνεται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας αυτό το μήνα. Η πρώτη ήταν όταν είχε εκραγεί ένα λεωφορείο στο κέντρο της Στοκχόλμης και πήρε φωτιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments