Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (27/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (27/3/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (27/3/19).

ζώδια σήμερα Κριός

Πώς πάει η πρόοδός σας, αγαπητοί Κριοί; Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας και να την αποτιμήσετε, για να επιβεβαιώσετε αν είστε στην πορεία που επιθυμείτε! Μήπως η ζυγαριά γείρει προς κάποια πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Με το Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων, θα έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθώσεις. Κάντε ένα βήμα πίσω για να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, ώστε να χειριστείτε έγκαιρα όσα ίσως σας βγάζουν εκτός πορείας. Ρυθμίστε κατάλληλα και πρόσω ολοταχώς.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Έχετε κολλήσει κάπου, αγαπητοί Ταύροι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο στασιμότητες σε θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Αν χρειάζεστε συμβουλές, ζητήστε τις από έμπιστους ανθρώπους διαφόρων επιπέδων και χώρων.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η ανεμελιά και η ελαφρότητα πρέπει να πάνε πλέον στην πίσω θέση, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην χάνετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, ειδικά όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Το ισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης θα αναδυθεί στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι καλείστε να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας στο φλερτ, επιλέγοντας την απλότητα. Μην γίνεστε πιεστικοί, γιατί μπορεί να χάσετε καίριους συμμάχους και υποστηρικτές των σχεδίων σας. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι πρέπει να βγάλετε τη μάσκα της ηρεμίας, να αποκαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να διεκδικήσετε την οικειότητα που αποζητάτε. Όσο κι αν σας τρομάζει αυτή η προοπτική, να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Κανείς δεν είπε ότι οι σχέσεις είναι κάτι εύκολο, αγαπητοί Καρκίνοι! Το Τέταρτο ισορροπίας της Σελήνης στον τομέα σας των συμπράξεων, θα σας εμπνεύσει να τις κοιτάξετε από διαφορετική οπτική. Θα αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση, μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η ειλικρίνεια είναι η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσετε. Ισορροπήστε την αρχή του δούναι και λαβείν, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Να θυμάστε ότι ο καθένας δείχνει στους άλλους πώς θέλει να του φέρονται.

ζώδια σήμερα Λέων

Εστιάστε στην υγεία και την ευημερία σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό επιτάσσει το Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω των κινήτρων, και τον 6ο Οίκο σας της ακμαιότητας. Θα απολαύσετε περισσότερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές και δεν κινήστε με αυτόματο πιλότο… Επιλέξτε την εξάσκηση που κεντρίζει την περιέργειά σας, προμηθευτείτε υπερτροφές και προσθέστε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας. Ένας φίλος μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος σας σε αυτή την καινούργια πορεία, καθώς θα σας κρατά σε εγρήγορση και θα το απολαμβάνετε από κοινού.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Έχετε θέσει αρκετούς νέους στόχους, αγαπητοί Παρθένοι. Η δημιουργία στρατηγικών πρακτικών για να τους προσεγγίσετε, αποτελεί απόλαυση για την οργανωτική ιδιοσυγκρασία σας. Το Τέταρτο της Σελήνης στον 5ο Οίκο σας της έκφρασης και της δημιουργικότητας, θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό σας. Ωστόσο, βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη χαρά και την αφοσίωση, για να μην χάσετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει μια μικρή αλλαγή σκηνικού, που θα κάνει τις ιδέες σας να ρέουν.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Η πρόσφατη Πανσέληνος στο ζώδιό σας γέμισε αισιοδοξία την καθημερινότητα και τους στόχους σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ενθουσιασμός σας κάνει υπερκινητικούς αλλά ίσως σας φοβίζει λίγο το μέγεθος του οράματός σας. Αν δεν ξέρατε από πού να αρχίσετε, πλέον μπορείτε να χαλαρώσετε: Το Τέταρτο της Σελήνης στον πραγματιστή Αιγόκερω, αναδύεται στον 4ο Οίκο σας των θεμελίων. Θα λάβετε τη συγκέντρωση και την υπομονή που χρειάζεστε, για να χειριστείτε πρακτικές λεπτομέρειες. Αυτές θα αποτελέσουν τα πρώτα βήματα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Μην κοιτάτε τα πιθανά εμπόδια, να βλέπετε μόνο τη γραμμή τερματισμού.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Οι λέξεις σας μπορούν να καταστούν το πιο ισχυρό σας όπλο, αγαπητοί Σκορπιοί! Μπορούν να αναδείξουν ή να υπονομεύσουν την εξέλιξή σας, που ώθησε πρόσφατα η Πανσέληνος από τον τομέα σας των ολοκληρώσεων. Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης, δίνοντας έμφαση στον χειρισμό των καταστάσεων. Να ξέρετε ότι η ισορροπητική του ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αν αποφασίσετε να κάνετε ουσιαστικούς διαλόγους. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και επί του θέματος.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η επεκτατική σας ιδιοσυγκρασία έχει πολλά οράματα, αγαπητοί Τοξότες… Το πρόβλημα με αυτά, είναι ότι ενίοτε σας παρασύρουν και ξεχνάτε να πατήσετε λίγο φρένο! Οι φιλόδοξες ιδέες των τελευταίων εβδομάδων εμπεριέχουν όλο το πάθος στους τομείς που σας εξιτάρουν. Και το Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω της δόμησης και τον πρακτικό 2ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε προτεραιότητες. Ίσως δεν χρειαστεί να μειώσετε ταχύτητα στον χειρισμό όλων των πτυχών. Αλλά χρειάζεται σίγουρα να στήσετε ένα πιο ξεκάθαρο σχέδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Σας αρέσει να θέτετε καινούργιους στόχους, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το κίνητρό σας ανορθώθηκε από τις 20 Μαρτίου, που η Πανσέληνος φώτισε τον τομέα σας της καριέρας. Είτε θέλετε να ανελιχθείτε στην ηγετική κλίμακα είτε να αρχίσετε ένα ατομικό εγχείρημα, οι φιλοδοξίες σας είναι σπουδαίες. Το αν είναι εφικτές, θα σας βοηθήσει να το αξιολογήσετε το Τέταρτο της Σελήνης που αναδύεται στο ζώδιό σας. Παραμερίστε την περηφάνια σας και αφήστε την καρδιά να μιλήσει, γιατί πρέπει να «νιώσετε» σωστές τις αποφάσεις σας.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ποτέ δεν παύετε να κάνετε σημαντικά όνειρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η πρόσφατη Πανσέληνος που φώτισε τον Οίκο σας των φιλοδοξιών, σίγουρα σας γέμισε με εξαιρετικούς οραματισμούς. Τώρα καλείστε να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να τους ελέγξετε από την πλευρά του ρεαλισμού. Το Τέταρτο της Σελήνης στον δομημένο Αιγόκερο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Έτσι θα εντοπίσετε την καλύτερη αφετηρία για την υλοποίηση όσων ονειρεύεστε το συντομότερο δυνατόν.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Θυμάστε πότε μελετήσατε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας, αγαπητοί Ιχθύες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας της φιλίας, θα σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς και πιο ουσιαστικά εξισορροπητικούς. Αν θέλατε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνατε να τις ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι βλέπετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Ανοίξτε την καρδιά σας και βγάλτε όσα θάβετε μέσα σας. Η εξομολόγηση στους δικούς σας ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα αποδειχθεί καθαρτική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments