Αυτοκίνητο

Volkswagen Polo: Εξοπλίζεται με δύο καινούριους και τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες

Volkswagen Polo: Εξοπλίζεται με δύο καινούριους και τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες
Volkswagen Polo: Οι δύο νέοι κινητήρες αναμένεται να το κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Το νέο Volkswagen Polo, που εδώ και χρόνια είναι από τα κορυφαία μοντέλα στις πωλήσεις, παρουσίασε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη (+112%) και στην Ελλάδα το 2018, διαθέτοντας δύο νέους κινητήρες.

Αυτοί αναμένεται να ισχυροποιήσουν ιδιαίτερα τη θέση του Polo στην πιο δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς, αυτή των supermini, που αντιπροσωπεύει το 36,2% των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων.

Οι δύο νέοι κινητήρες αναμένεται να κάνουν το Polo ακόμα πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο πιο ενδιαφέρων από τεχνολογική άποψη κινητήρας είναι ο 1.5 TSI EVO με τους 150 ίππους, ο οποίος αποτελεί εξέλιξη του 1.4 TSI ACT.

Η αύξηση του κυβισμού έχει επιτευχθεί μέσω αύξησης της διαδρομής του εμβόλου με αποτέλεσμα ο κινητήρας να είναι έντονα υποτετράγωνος και να παρουσιάζει καλύτερο θερμικό βαθμό απόδοσης και καλύτερη ανάπτυξη ροπής.

Ένα στοιχείο που πρέπει επίσης να επισημανθεί είναι η πίεση ψεκασμού του καυσίμου, η οποία είναι από τις υψηλότερες στην αυτοκινητοβιομηχανία, στα 350 bar, επιτρέποντας μικρότερο μέγεθος στα σταγονίδια του καυσίμου, ακριβέστερη ρύθμιση του μείγματος και μειωμένες εκπομπές σωματιδίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments