Αυτοδιοίκηση

Σγουρός: Να σταματήσουμε να ανακυκλώνουμε χαμένες ευκαιρίες στη διαχείριση των απορριμμάτων

Σγουρός: Να σταματήσουμε να ανακυκλώνουμε χαμένες ευκαιρίες στη διαχείριση των απορριμμάτων
«Να σταματήσει η Αττική να ανακυκλώνει χαμένες ευκαιρίες» θέτει ως βασικό στόχο o Γιάννης Σγουρός.

«Να σταματήσει η Αττική να ανακυκλώνει χαμένες ευκαιρίες», θέτει ως βασικό στόχο της παράταξής του ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, για την επόμενη μέρα στη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Όπως σημειώνει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα www.airetos.gr, «η επαναδιάταξη του τοπίου στη διαχείριση των απορριμμάτων είναι μονόδρομος με προτεραιότητα στις αρχές της κυκλικής οικονομίας και των καλών πρακτικών που ακολουθούνται στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Ο Γιάννης Σγουρός ασκεί κριτική στην παράταξη της Ρένας Δούρου, καθώς, την 5ετία που πέρασε, η Αττική συνέχισε «να στηρίζεται στο παρωχημένο της υγειονομικής ταφής των αποβλήτων, με αποτέλεσμα ο μοναδικός ΧΥΤΑ στη Φυλή να εξαντλείται».

Της αποδίδει «κομματική ιδεοληψία» για την ακύρωση των διαγωνισμών «για τη δημιουργία νέων Μονάδων Επεξεργασίας μέσω ΣΔΙΤ», που είχε προκρίνει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε και συνέχισε τις αντίστοιχες συμβάσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην Καισαριανή ο Σγουρός

Στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου και της επικοινωνίας, για το αύριο της μεγαλύτερης πληθυσμιακά Περιφέρειας της χώρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, αποτίνοντας φόρο τιμής στους δεκάδες Έλληνες που εκτελέστηκαν από τους ναζί την περίοδο της Κατοχής.

Τον κ. Σγουρό συνόδευαν υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξής του για τον κεντρικό τομέα και συνομίλησαν με πολίτες αλλά και υποψηφίους του α’ βαθμού αυτοδιοίκησης για τον ιστορικό αυτό δήμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments