Πολιτική

Κικίλιας: Ας τελειώνει το παραμύθι με τις φωτογραφίες Τσίπρα στα 5 μίλια

Κικίλιας: Ας τελειώνει το παραμύθι με τις φωτογραφίες Τσίπρα στα 5 μίλια
Κικίλιας: «Στα 5 μίλια δεν βλέπει κανείς, να τελειώνει το παραμύθι. Είναι ντροπή να γίνεται σε ένα τέτοιο θέμα επικοινωνιακή εκμετάλλευση»

Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με το θέμα της παρενόχλησης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρωθυπουργό στο Αγαθονήσι, έκανε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας το Μέγαρο Μαξίμου ότι έβαλε επικοινωνιακή «γιρλάντα» στο θέμα.

Κικίλιας: Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ανέφερε:

«Όταν ο κ. Τσίπρας βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του, να μας εξηγήσει πού βγάζει φωτογραφίες. Γιατί επρόκειτο για δύο εκπαιδευτικά F-4 μη οπλισμένα, σύμφωνα με ανώτατες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που πετούσαν στα 5 μίλια. Στα 5 μίλια δεν βλέπει κανείς, να τελειώνει το παραμύθι.

Είναι ντροπή να γίνεται σε ένα τέτοιο θέμα επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

Ρωτήστε όποιον έμπειρο πιλότο θέλετε να σας πει ότι στα πέντε μίλια δεν μπορεί να δει κανείς ούτε στίγμα, όχι να μιλάμε και για αερομαχία».

«Από άκρη ως άκρη της Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολιτικά στη γωνία με τις παρελάσεις και το “Μακεδονία ξακουστή”, ο κόσμος αντέδρασε υπερήφανα κατά της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών. Και επειδή δεν το αντέχει αυτό η κυβέρνηση, η απάντηση που έδωσε είναι οι φωτογραφίες του κ. Τσίπρα στα 8 χιλιόμετρα!», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας, συμπληρώνοντας ότι «η Ελλάδα έκανε διάβημα και φυσικά το στηρίζουμε. Για την όποια παραβίαση γίνεται στο FIR μας, είτε από οπλισμένα είτε από μη οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη, αλλά και για οποιαδήποτε κίνηση τουρκικής προκλητικότητας, η Νέα Δημοκρατία στηρίζει πάντα την ελληνική κυβέρνηση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments