Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (28/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (28/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (28/3/19).

Ζώδια Κριός

Αν ξέρετε τι ψάχνετε θα είναι πιο εύκολο να το βρείτε. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αυτό που πραγματικά αναζητάτε σε έναν/μία σύντροφο. Να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς, αλλά και να διασκεδάσετε επίσης. Στη συνέχεια, ανταποκριθείτε στις προσωπικές αγγελίες που νομίζετε ότι είναι κατάλληλες για εσάς.

Ζώδια Ταύρος

Όταν κάποιος άλλος πλησιάζει το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά, είναι φυσικό να ζηλεύετε. Καλό θα ήταν όμως να μην αφήσετε αυτά τα συναισθήματα να σας καταβάλλουν. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο ευαίσθητοι τώρα. Απλά να θυμάστε ότι αυτό είναι προσωρινό, και ότι το μέλλον επιφυλάσσει σπουδαία πράγματα για εσάς.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ματιά σας πέφτει σε πολλούς ανθρώπους, αλλά κάποιος/α συγκεκριμένος/η φαίνεται να σας εξάπτει το ενδιαφέρον. Το πιο πιθανό είναι ότι τους αρέσετε κι εσείς. Αλλά υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το μάθετε με σιγουριά. Πείτε τους πώς αισθάνεστε για αυτούς. Μπορεί να σας φαίνεται κάπως τρομακτικό, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ζώδια Καρκίνος

Αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Όταν σχολάσετε, συναντηθείτε με του φίλους σας και ξεχάστε τα προβλήματα της δουλειάς. Τραβήξτε την προσοχή κάποιου/ας που σας αρέσει με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ζώδια Λέων

Το καινούργιο σας φλερτ μπορεί να προσπαθεί να το παίξει άνετος/η μπροστά σας αλλά εσείς μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι με εσάς. Δείξτε τους πόσο χαίρεστε που βρίσκεστε μαζί τους και ότι δεν θα σας πείραζε καθόλου αν σταματούσαν να συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για επικοινωνία και για να πείτε στους άλλους τι έχετε στο μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να πείτε σε αυτόν/αυτή τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα που δουλεύει στο καφέ της γειτονιάς σας ότι ο καλός καπουτσίνο δεν είναι ο μόνος λόγος που περνάτε από εκεί δύο φορές την ημέρα!

Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η ώρα να βγείτε από την ρουτίνα σας. Έχετε ήδη καθυστερήσει να κόψετε τα μαλλιά σας ή να αγοράσετε μερικά καινούργια ρούχα; Βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε τόσο καλά όσο νιώθετε. Έχετε μια ζωντανή προσωπικότητα – βεβαιωθείτε ότι έχετε και την ανάλογη εμφάνιση.

Ζώδια Σκορπιός

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τους άλλους να πιστέψουν ότι είστε σέξι είναι να το πιστέψετε πρώτα εσείς οι ίδιοι. Όταν εκπέμπετε αυτοπεποίθηση, οι άλλοι το αντιλαμβάνονται. Και τώρα έχετε κάθε λόγο να νιώθετε έτσι, οπότε εκμεταλλευτείτε το προς όφελός σας!

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει χαμένους σε ονειροπολήσεις – και τι ονειροπολήσεις! Το υποσυνείδητό σας δουλεύει υπερωρίες και σας φέρνει μερικές πολύ ζωντανές εικόνες. Αν κάτι από αυτά που ονειρεύεστε φαίνεται να αξίζει να γίνει πραγματικότητα, επιδιώξτε το!

Ζώδια Αιγόκερως

Ξέρετε ότι οι φίλοι σας θα έκαναν τα πάντα για εσάς. Έχετε σκεφτεί ποτέ να τους επιστρατεύσετε για να σας βοηθήσουν να βρείτε σύντροφο; Ζητήστε τους να σας φέρουν σε επαφή με φίλους που θεωρούν κατάλληλους για εσάς – έχετε ήδη κάτι κοινό μαζί τους!

Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να δώσετε μια ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Μήπως υπήρξε κάποιος/α που γνωρίσατε, σας άρεσε αλλά ήσασταν πολύ απασχολημένοι για να βγείτε ραντεβού; Τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή για να προσπαθήσετε άλλη μια φορά.

Ζώδια Ιχθύες

Μετά από μια περίοδο συναισθηματικής αναταραχής, τα πράγματα αρχίζουν και πάλι να ηρεμούν. Να περιμένετε ένα τηλεφώνημα από κάποιον/α που σας ενδιαφέρει και για τον/την οποίο/α αισθάνεστε πολύ αισιόδοξοι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments