Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (28/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (28/3/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (28/3/19).

ζώδια σήμερα Κριός

Παρεκκλίνατε από τα σχέδιά σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Κριοί; Από σήμερα πολλά θα αλλάξουν, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής λήγει την ανάδρομη κίνησή του διάρκειας τριών εβδομάδων! Οι επόμενες κινήσεις σας θα αποκτήσουν θετικό πρόσημο, κυρίως γιατί θα απομακρυνθούν όσοι σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας εξαπατήσουν. Πλέον θα σκέφτεστε διπλά σε ποιον και για τι μιλάτε, θα αποκτήσετε σταθερή ταχύτητα στην προσέγγιση των στόχων σας. Αρχίστε την επεξεργασία τους ώστε να είστε έτοιμοι: Ο επεκτατικός Ερμής θα περάσει στα εδάφη σας στις 17 Απριλίου και θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αναρωτιέστε από πού προέρχεται η ανακούφιση που νιώθετε, αγαπητοί Ταύροι; Ο αγγελιαφόρος Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του τριών εβδομάδων, που έβαζε φραγμούς στις επαγγελματικές και τεχνολογικές σας κινήσεις για επέκταση. Στοχεύστε και πάλι ψηλά, αξιοποιώντας ιδιαίτερα το διάστημα μέχρι και τις 17 Απριλίου. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας, κάντε όποιες αγορές χρειάζεστε, βελτιώστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Διαδικτυακά και ρεαλιστικά, θα δείτε τη δημοτικότητά σας να εκτοξεύεται!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο εκφραστικός Ερμής λήγει την ανάδρομη κίνησή του τριών εβδομάδων, που σας έκανε επιφυλακτικούς για σημαντικές κινήσεις. Η ορθόδρομη πορεία του θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες για επιτυχία, όπως και νέες συνεργασίες για μεγάλες εισπράξεις! Μέχρι και τις 17 Απριλίου θα βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνίας σας, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις με έναν σημαντικό άντρα της ζωής σας ξεκαθαρίζουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο και αίσιο όσο ξαναβρίσκετε την αρμονία σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η αλήθεια ήταν κάτι αμφιλεγόμενο τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Καρκίνοι; Με τον επικοινωνιακό Ερμή να κινείται ανάδρομος, είχατε αμφιβολίες για τις προθέσεις πολλών – σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές επιβάρυναν την ψυχολογία σας, που είναι ευπαθής στις δυσκολίες και τη αντιμετώπιση πραγμάτων. Πλέον ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και θα σας ανακουφίσει με πολλά βήματα προόδου. Δεν αποκλείονται μετακινήσεις και ταξίδια, γι’ αυτό διασφαλίστε την αρτιότητα των σχετικών σας εγγράφων. Ίσως να σας γίνει απρόσμενα μια πρόταση για αναχώρηση τις επόμενες μέρες… Αδράξτε τη!

ζώδια σήμερα Λέων

Έχετε κρυμμένα «θεματάκια», αγαπητοί Λέοντες; Ο εκφραστικός Ερμής λήγει σήμερα την ανάδρομη πορεία του τριών εβδομάδων και σας απελευθερώσει από τα μυστικά! Φυσικά δικαιούστε να έχετε την προϊστορία σας, ωστόσο κάποια πράγματα βαραίνουν την ψυχή σας… Τις επόμενες μέρες θα ανορθωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα καταφέρετε να τα εξωτερικεύσετε. Μια συνεδρία με έναν σύμβουλο θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε και να βιώσετε την κάθαρση που έχετε ανάγκη!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ταλαντεύεστε όσο αφορά τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Παρθένοι; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή για τρεις εβδομάδες στον τομέα σας των σχέσεων, σας έκανε επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε. Κάτι σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων, ασχέτως των πιθανών ενδείξεων για το αντίθετο. Πλέον ο συμπαντικός σας προστάτης γυρίζει σε ορθή πορεία και εξαλείφει τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Οι ελπίδες αναπτερώνονται, οι κανόνες ανανεώνονται. Βγάλτε από τη ζωή σας όσους λένε λόγια που δεν τα κάνουν πράξη… Να θυμάστε το ρητό «Μην θέτετε ως προτεραιότητα ανθρώπους, που γι’ αυτούς αποτελείτε μια επιλογή»!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Έχετε παραμελήσει τη φροντίδα του εαυτού σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αγαπητοί Ζυγοί; Πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, καθώς υπαίτιος ήταν ο Ερμής που κινιόταν ανάδρομος! Ίσως να πνίγατε τα συναισθήματά σας στο φαγητό ή το ποτό, να παραγκωνίσατε την ευμάρειά σας. Πλέον θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναστροφή και στις δικές σας συνήθειες. Μέχρι και τις 17 Απριλίου μην διστάσετε να ζητήσετε στήριξη από άτομα που έχουν τα μέσα να σας τονώσουν. Οι αλλαγές που έπονται, θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Επιστροφή στη δράση, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας ίσως πέρασαν δοκιμασίες από τις 5 Μαρτίου που ο Ερμής κινιόταν ανάδρομος στον τομέα σας του πάθους. Πλέον γυρίζει σε ορθή πορεία – και μαζί του επιστρέφει η έμπνευση και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας, να τραβάτε βλέμματα θαυμασμού και να ξαναβρείτε το κοινό σας. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας και θα νιώσετε περήφανοι με τον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Τινάξτε την αρνητική ενέργεια μαζί με το χαλάκι της εξώπορτας, αγαπητοί Τοξότες! Η αρμονία του σπιτικού σας ίσως συνάντησε δυσκολίες από τις 5 Μαρτίου που ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Πλέον επιστρέφει σε ορθή πορεία και φωτίζει τον οικιακό 4ο Οίκο σας. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις, να εξαλείψετε το βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε υπό την ίδια στέγη. Συμφιλιωθείτε με τη μητέρα σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας, κηρύξτε ανακωχή με συγκάτοικους. Προχωρήστε στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας και παραμείνετε αισιόδοξοι!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην διχάζεστε άλλο για τις αποφάσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής ήταν σε ανάδρομη πορεία στον τομέα σας της καινοτομίας για τρεις εβδομάδες: Αυτό καθυστέρησε ή ακινητοποίησε κάποια επαγγελματικά σχέδια, προκαλώντας σας πίεση. Ωστόσο, από σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι μάλλον σας βοήθησε να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας. Ποτέ δεν είναι μάταιη η ενδελεχή επισκόπηση, γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είναι ώρα να ξεσφίξετε λίγο το «ζωνάρι» σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον οικονομικό σας τομέα από τις 5 Μαρτίου, ίσως αναγκαστήκατε να κάνετε πολλές περικοπές. Από σήμερα που γυρίζει σε ορθή πορεία, μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια και να αξιοποιήσετε όσα μαθήματα πήρατε ως τώρα. Ετοιμάστε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας, επενδύστε στην καλύτερη πηγή έμπνευσής σας: Τον εαυτό σας! Όσα έπονται θα είναι πιο θετικά απ’ όσο φανταστήκατε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Κάντε τολμηρά βήματα στο εξής, αγαπητοί Ιχθύες! Τις τρεις τελευταίες εβδομάδες ο αγγελιαφόρος Ερμής κινιόταν ανάδρομος μέσα στο ζώδιό σας. Η απαίτησή του ήταν να ξαναδείτε το πλάνο της ζωής σας, για να εντοπίσετε ποια λάθη κάνατε στη διαδρομή. Αυτός ο κύκλος κλείνει πλέον και μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Τα πλασματικά σενάρια πρέπει να περάσουν στον ρεαλισμό, να κάνετε τα λόγια σας πράξη. Με τον παρορμητικό Ερμή να παραμένει ορθόδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 17 Απριλίου, βγάλτε τα φίλτρα και πείτε την αλήθεια της καρδιάς σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments