Αυτοδιοίκηση

Κατερίνα Νοτοπούλου: “Τρέλανε κόσμο” με τις ροζ γόβες της σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Νοτοπούλου: “Τρέλανε κόσμο” με τις ροζ γόβες της σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη
Η Κατερίνα Νοτοπούλου πόζαρε δίπλα στον Χρήστο Γιαννούλη, δηλώνοντας την στήριξή της, στην χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου πόζαρε δίπλα στον Χρήστο Γιαννούλη, δηλώνοντας την στήριξή της, στην χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη έγινε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και η Νοτοπούλου δήλωσε παρών.

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης τράβηξε τα βλέμματα με τις ροζ γόβες τις, καθώς επέλεξε να εμφανιστεί με ένα κλασικό μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο, τα οποία συνδύασε με αυτό το παπούτσι.

Λίγο νωρίτερα έκανε την ακόλουθη δήλωση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Με τον Χρήστο Γιαννούλη μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, για δυνατή Μακεδονία, με δυνατή Θεσσαλονίκη. Πέρα από ένας πολύ καλός φίλος είναι ένας καλός σύντροφος. Αγωνιστήκαμε μαζί και γνωριστήκαμε στον αγώνα για την ανοιχτή δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η υποψηφιότητα του έχει τη δυναμική της προσφοράς και της ευθύνης.

Έχει αποδείξει σε όλη την πορεία του ότι ενώνει τον προοδευτικό κόσμο και έχει τη δύναμη να συγκρουστεί για το συλλογικό συμφέρον. Δεν έχουμε ως όραμά μας ούτε να «επιστρέψει» η Θεσσαλονίκη στο παλιό, ούτε να είναι το κέντρο των Βαλκανίων. Θέλουμε μια Θεσσαλονίκη κόμβο της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το εννοούμε με πράξεις και όχι κούφια λόγια.Προχωράμε για μία Θεσσαλονίκη ανοιχτή και φωτεινή, κόντρα σε όσους τη θέλουν παραδομένη στα συμφέροντα».

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments