Πολιτική

Χρηστίδης: “Το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συσπειρωμένο από ποτέ”

Χρηστίδης: “Το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συσπειρωμένο από ποτέ”
"Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε όλοι μας ότι οι τύχες του μέλλοντός μας είναι στα δικά μας χέρια", είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.

«Αυτή τη στιγμή το Κίνημα Αλλαγής είναι πιο συσπειρωμένο από ποτέ» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» ενόψει του 2ου συνεδρίου του Κινήματος που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

«Όλα όσα έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Τσίπρας με την απόπειρα πολιτικής εξαγοράς, με την απόπειρα ενός ρεσάλτο που επιχείρησε, είναι πράγματα τα οποία έχουν σηκώσει αντανακλαστικά πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι έρχονται στις αίθουσες και τις γεμίζουν, μας συναντούν στον δρόμο και μας στηρίζουν και όλο αυτό μας γεμίζει με δύναμη για την επόμενη μέρα του συνεδρίου», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Ο Παύλος Χρηστίδης / Φωτογραφία Eurokinissi


Σχετικά με τους στόχους που έχουν τεθεί για το συνέδριο εξήγησε:

«Πρώτον θέλουμε να ενοποιήσουμε, να ενώσουμε, επί της ουσίας να συνθέσουμε όλα αυτά τα οποία έμειναν σε εκκρεμότητα πριν από έναν χρόνο στο πρώτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, με μία Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα έχει τη νομιμοποίηση των περίπου 4.000 συνέδρων, οι οποίοι θα είναι παρόντες και θα δώσουν το πολιτικό πλαίσιο, που ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα, προς τους συμπολίτες μας σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Το δεύτερο είναι η ανάδειξη της σημασίας της παρουσίας του Φρανς Τίμερμανς στην Ελλάδα, με στόχο τη μεγάλη αλλαγή στην Ευρώπη».

«Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε όλοι μας ότι οι τύχες του μέλλοντός μας είναι στα δικά μας χέρια. Κι αυτό είναι κάτι, το οποίο εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το διεκδικήσουμε και ως γενιά, αλλά και ως αντίληψη. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανέναν τίποτα, όταν δεν συμμετέχουμε εμείς στις διαδικασίες», επισήμανε.

«Η Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση», συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, «έχει να αντιμετωπίσει εμπόδια σημαντικά και αυτά αντανακλούν και στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό», όμως, «δυστυχώς φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη ότι η κρίση είναι ακόμη εδώ, οι δυσκολίες είναι ακόμη εδώ κι επομένως χρειάζεται μια άλλη πολιτική επιλογή διαφορετική, ριζικά νέα και ανανεωμένη, η οποία θα μπορέσει να βγάλει τη χώρα με σοβαρότητα από την κρίση και την επιτήρηση που έχουν φέρει τα μνημόνια».

Φωτογραφία Eurokinissi


Σε ό,τι αφορά τη στάση του Κινήματος για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Χρηστίδης διευκρίνισε:

«Το πολιτικό μας πλαίσιο έχει αυτόνομη πορεία και αυτοδύναμη στρατηγική. Ξέρουμε γιατί είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ξέρουμε γιατί είμαστε απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ, ξέρουμε με ποιους είμαστε σε επίπεδο πολιτικής έκφρασης σήμερα στην κοινωνία. Θέλουμε να δώσουμε ξανά ευκαιρία στους πολλούς να ανακτήσουν όσα έχασαν στην κρίση κι αυτό γίνεται με πολύ συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές, τις οποίες σήμερα δεν εφαρμόζει ο κ. Τσίπρας που είναι πρωθυπουργός, δεν υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης που είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Όλοι όσοι δίνουμε τη μάχη στο Κίνημα Αλλαγής, αντιλαμβανόμαστε το πού θέλουμε να πάμε, πώς θέλουμε να προχωρήσουμε κι αυτό, μαζί με την εντολή των 212.000 συμπολιτών μας, είναι το μεγάλο εφόδιο, το οποίο προστατεύουμε ζητώντας από τους πολίτες να δώσουν ξανά την ευκαιρία στη χώρα να ονειρευτεί καλύτερα πράγματα, μεγαλύτερα πράγματα από μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών, όπως την ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας και την κάνει πράξη τα τελευταία χρόνια. Η Φώφη Γεννηματά έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι εμείς δεn γινόμαστε ουρά και συμπλήρωμα κανενός, είμαστε εδώ για να είμαστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Αυτό θα γίνει με βάση το πολιτικό μας πλαίσιο, το Σχέδιο Ελλάδα, με το οποίο ζητάμε τη στήριξη των συμπολιτών μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments