Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (30/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (30/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (30/3/19).

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές αντιζηλίες – Θετικές σκέψεις – Ευχάριστες συναντήσεις

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν θα μείνετε για πολύ ακόμη απαθείς μέσα σε σχέσεις και φιλίες, που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Σίγουρα τώρα είναι η ώρα για να μιλήσετε.

Ταύρος

Αυτήν την εποχή, δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ούτε καν να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Δώστε χρόνο για να έρθουν τα πράματα σε μια ισορροπία.

Δίδυμοι

Αυτά που έχουν γίνει μέσα στο παρελθόν σας το ερωτικό…έχετε ευτυχώς αρχίσει και τα ξεπερνάτε. Τώρα έρχονται νέα πρόσωπα που σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (30/3/19)

Καρκίνος

Μην είστε και τόσο σίγουροι, ότι μπορείτε – ότι ακόμη θέλετε το πρώην σας. Μέσα στο Σαβ.Κο θα έχετε νέα του, που θα σας εκπλήξουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Λέων

Δεν έχετε κάνει ακόμη κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που και οι δύο θέλετε να κάνετε μέσα σε αυτήν την σχέση.

Παρθένος

Αισθάνεστε ότι το ταίρι σας, δεν είναι πια τόσο παρόν μέσα στον δεσμό σας, και ότι ίσως και η προσοχή του, να έχει αποσπαστεί από άλλες καταστάσεις.

Ζυγός

Με τα οικονομικά σας δεδομένα, να αλλάζουν εσείς θα έχετε σίγουρα και μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που θα σας κάνει να ψάξετε για ένα νέο ταίρι.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Θα πρέπει να κρατήσετε μια πιο υπεύθυνη θέση, μέσα στην σχέση σας και άμεσα να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε ή και αν τελικά πρέπει να συνεχίσετε.

Τοξότης

Ένα ερωτικό ειδύλλιο –φλερτ που τρέχει τώρα εδώ και μήνες, μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα γίνει πιο σοβαρό, και οι προτάσεις που θα σας έρθουν θα είναι έντονες.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (30/3/19)

Αιγόκερως

Ζείτε παράλογες καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, και αυτό άμεσα θα πρέπει να σταματήσει. Τώρα υπάρχει και η καλύτερη επικοινωνία, που θα σας βοηθήσει.

Υδροχόος

Μην ασχολείστε με άτομα και τις καθημερινές τους δραστηριότητες, και αμελείτε τα δικά σας ζητήματα. Δεν χρειάζεται να είστε μέσα σε όλα και όλους.

Ιχθείς

Τακτοποιήστε μέσα στην καρδιά και το κεφάλι σας, τι πρέπει να γίνει και μετά μιλήστε. Τουλάχιστον αυτήν την φορά δεν θα εκτεθείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments