Αθλητισμός

Ο Μέσι και οι άλλοι: Το απίστευτο γράφημα που δείχνει τον Αργεντινό να ξεπερνάει όλους τους γκολτζήδες (vid)

Ο Μέσι και οι άλλοι: Το απίστευτο γράφημα που δείχνει τον Αργεντινό να ξεπερνάει όλους τους γκολτζήδες (vid)
Ένα απίστευτο γράφημα στο Twitter δείχνει όλους τους μεγάλους σκόρερ και τα γκολ που είχαν πετύχει όταν βρίσκονταν στην ίδια ηλικία. Η απίστευτη άνοδος του Λιονέλ Μέσι, που έσπασε το φράγμα των 600 γκολ.

Ένα απίθανο γράφημα έχει κάνει την εμφάνισή του στο Twitter και αφορά τους καλύτερους σκόρερ των τελευταίων ετών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ένα γράφημα που για δύο λεπτά και 20 δευτερόλεπτα θα σε κάνει να… κολλήσεις και να τα χάσεις με την άνοδο του Λιονέλ Μέσι.

Το γράφημα ξεκινά με τον Κουν Αγκουέρο στην κορυφή, όταν σε ηλικία 18 ετών είχε σημειώσει ήδη 18 γκολ σαν επαγγελματίας και τον Ρούνεϊ να τον… καταδιώκει. Ο Μέσι ξεκινά από την πέμπτη θέση και πέφτει στην έκτη, έχοντας ένα γκολ στα 18 του.

Όσο το βίντεο προχωρά, ο Αργεντινός αρχίζει να… καταπίνει τους αντιπάλους του. Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο σκοράρει. Εντυπωσιακή είναι και η πορεία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που σε ηλικία 19,5 χρονών βρισκόταν πιο κάτω στα γκολ από όλους. Τον Αγκουέρο, τον Μέσι, τον Ρούνεϊ, τον Σουάρεζ, τον Λεβαντόφσκι, τον Μπενζεμά, τον Ιγκουαίν. Αλλά ο Πορτογάλος ξεκινά κι αυτός να σκοράρει και είναι… ασταμάτητος.

Ο Μέσι, φυσικά, καταλήγει στην κορυφή με 650 γκολ σε ηλικία 31 ετών και 8 μηνών, ακολουθεί ο Κριστιάνο και μετά η διαφορά είναι… χαώδης.

Δείτε το αληθινά εντυπωσιακό γράφημα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments