Αθλητισμός

Ίβιτς: Η Μακάμπι τον “δένει” στο Τελ Αβίβ

Ίβιτς: Η Μακάμπι τον “δένει” στο Τελ Αβίβ
Ο Βλάνταν Ίβιτς μένει στη Μακάμπι!

Περίπατο κάνει στο πρωτάθλημα του Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βρίσκεται στον πάγκο της. Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα δια περιπάτου, καθώς πήρε διαφορά 27 βαθμών από την δεύτερη ομάδα (Χάποελ Μπέερ Σεβά).

Η παρουσία του Ίβιτς λοιπόν στον πάγκο της ομάδας, κρίνεται πέρα για πέρα πετυχημένη και όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek, στην έντυπη έκδοση του Sportime, η ανανέωση έρχεται.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Σέρβος προπονητής έχει αφήσει ικανοποιημένη την διοίκηση της ομάδας του λαού, που σκέφτεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο. Όπως τονίζει η στήλη, το συμβόλαιο αυτό αναμένεται να είναι διάρκειας πέντε ετών. Μάλιστα προσανατολίζονται στο να αναπροσαρμόσουν την ρήτρα του Ίβιτς, η οποία είναι στα 350.000 ευρώ.

Του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και θα του προσφέρουν συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, καθώς θέλουν να τον «δέσουν» στην Μακάμπι και να «χτίσουν» μια ακόμη πιο δυνατή ομάδα, που θα προσπαθήσει να διακριθεί και στην Ευρώπη.

Να αναφέρουμε, ότι έναν χρόνο μετά την παραίτησή του από την ενεργό δράση, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως προπονητής της ομάδας νέων κάτω των 20, ενώ στις 9 Μαρτίου 2016 ανέλαβε ως προπονητής και την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Βλάνταν Ίβιτς τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2017 κατέρριψε το ρεκόρ, με την ομάδα του ΠΑΟΚ, που ήδη κατείχε ως προπονητής ο Χουμπ Στέφενς, πέντε (5) συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments