Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έρχεται πάντα όταν πρέπει

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έρχεται πάντα όταν πρέπει
Η Μπαρτσελόνα έχει τον άνθρωπο της και αυτός είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε χθες βράδυ μια ανάσα από την ήττα στο ματς με την Βιγιαρεάλ. Αυτή δεν ήρθε γιατί ο Λιονέλ Μέσι πέρασε σαν αλλαγή και άλλαξε την μοίρα του παιχνιδιού.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Συγκεκριμένα στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις έχει σκοράρει εννέα τέρματα. Τρία από αυτά είναι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι επιδώσεις του είναι τέτοιες που πριν λίγες ημέρες ανάγκασε τους φίλους της Ρεάλ Μπέτις να τον αποθεώσουν. Κάτι που δεν συνατάμε καθημερινά στο ποδόσφαιρο.

Μπαρτσελόνα: Έχει Λιονέλ Μέσι δεν φοβάται κανέναν

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε “τρίβει” τα χέρια από ικανοποίηση καθώς βλέπει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όλα αυτά λίγο πριν τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

Το επόμενο διάστημα οι “μπλαουγκράνα” θα αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια ενδεχόμενη νίκη στο ματς με την ομάδα της Μαδρίτης, θα “κλειδώσει” την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το έτερο μεγάλο παιχνίδι είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μια διοργάνωση που αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους για την σεζόν καθώς δεν τα έχουν καταφέρει καλά τα τελευταία χρόνια.

Συνολικά την φετινή σεζόν, ο Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει 32 τέρματα στο πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα για να κατακτήσει το 6ο “Χρυσό Παπούτσι” της καριέρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments