Μedia

Τρύφωνας Σαμαράς: Μιλάει για την συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη (vid)

Τρύφωνας Σαμαράς: Μιλάει για την συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη (vid)
O Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει για πρώτη φορά για την συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο γνωστός κομμωτής απάντησε θετικά στον Νίκο Κοκλώνη για το “It’s Show Time”.

Ο Σαμαράς θα βρεθεί στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα μιλήσει για την επιστροφή στην TV. Παράλληλα θα κάνει μια αναδρομή στις σπουδαίες συνεργασίες που είχε με σταρ του εξωτερικού.

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Τρύφωνας Σαμαράς: Το βίντεοκλιπ με τη Σάσα Μπάστα

Ο Τρύφωνας μαζί με την Σάσα Μπάστα εδώ και μερικές μέρες κάνουν γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ο γιος του Σουλτάνου» στο οποίο όχι μόνο πρωταγωνιστούν, αλλά και τραγουδάνε. Τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού τους, το οποίο αναμένεται να ξεσηκώσει τους θαυμαστές τους, υπογράφει ο Μάριος Χαπέρης.

Στο βίντεο κλιπ συμμετέχει και η Έλλη Παπαγγελή με την Ευαγγελία Καλτσή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Love.

O Τρύφωνας Σαμαράς από μικρός είχε μυηθεί στην κομμωτική τέχνη από τη μητέρα του.

Στις αρχές της δεκαετίας του 90 ξεκινά την επιτυχημένη του καριέρα ως hair stylist. Το 1997 ανοίγει το δικό του ατελιέ στο κέντρο της Αθήνας, αναλαμβάνοντας το hair styling των πιο διάσημων top models της Ελλάδας, αλλά και της διεθνούς πασαρέλας.

Η Ναόμι Κάμπελ, η Λίντα Εβαντζελίστα, η Κάρλα Μπρούνι, η Κέιτ Μος, η Μόνικα Μπελούτσι , η Καρολίνα Κούρκοβα , η Ναταλία Βοντιάνοβα είναι μερικά από τα ονόματα που έχει χτενίσει με τα μαγικά του χέρια, ενώ οι περισσότερες Ελληνίδες celebrities προτιμούν τον Τρύφωνα για το styling των μαλλιών τους. Εδώ και 18 χρόνια εκδίδει το δικό του Ημερολόγιο, ενώ παράλληλα έχει εκδώσει δύο βιβλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments