Πολιτική

Ηλίας Ψινάκης: Κατεβαίνει ξανά στις εκλογές αλλά όχι για δήμαρχος Μαραθώνα

Ηλίας Ψινάκης: Κατεβαίνει ξανά στις εκλογές αλλά όχι για δήμαρχος Μαραθώνα
Ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε πως κατεβαίνει ξανά στις εκλογές, αλλά όχι στον δήμο του Μαραθώνα.

Ο Ηλίας Ψινάκης διετέλεσε για μια τετραετία δήμαρχος Μαραθώνα. Οι εκλογές πλησιάζουν και δεν είχε γίνει γνωστό αν θα κατέβαινε ξανά για να διατηρήσει την θέση του.

Τελικά, ο γνωστός μάνατζερ θα συνεχίσει να «τρέχει» στον στίβος της πολιτικής,αλλά όχι στον δήμο Μαραθώνα. Ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές.

Ο εκκεντρικός δήμαρχος προανήγγειλε πως θα προβεί σε ανακοίνωση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ηλίας Ψινάκης: «Θα σέβεστε»

Στην συνέχεια έδωσε στην δημοσιότητα ένα δελτίο Τύπου γραμμένο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

πρόκληση είναι τα 4 και εκατομμύρια Έλληνες που απέχουν –γιατί δε γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε – να βοηθήσουν την Ελλάδα αρχίζοντας από τις Ευρωεκλογές.

Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις. Είναι το “πορτοφόλι” και οι ευκαιρίες που φέρνουν ανάπτυξη και ευημερία. Η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια “ζει” με τα λεφτά που παίρνει από την ΕΕ.

Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. Είναι μια πρωτοβουλία που μας ζητήθηκε από πολίτες και από τις Βρυξέλλες, ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η Χώρα μας μια άρτια και συνεπή εκπροσώπηση.

Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Το μ[email protected]#$% παίρνουν:

Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!! Ηλίας Ψινάκης».

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play