Lifestyle

Θοδωρής Ζαγοράκης: Αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού με την Ιωάννα Λίλη (vid)

Θοδωρής Ζαγοράκης: Αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού με την Ιωάννα Λίλη (vid)
O Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στον Γρηγόρη Αραναούτογλου για τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με την Ιωάννα Λίλη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έπαιξε ποδόσφαιρο σε κορυφαίο επίπεδο σχεδόν σε όλη του την καριέρα. Θα περίμενε κανείς πως ένας σταρ των γηπέδων θα ήταν συνηθισμένος σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής μας ομάδας μιλάει σπάνια μπροστά στις κάμερες. Μια από αυτές είναι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε μια αναδρομή στην σπουδαία του καριέρα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επί σειρά ετών αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Φυσικά αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τις φανέλες των Λέστερ και Μπολόνια.

Ο 47χρονος αναφέρθηκε επίσης στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με την Ιωάννα Λίλη. Παράλληλα μίλησε για την τραυματική εμπειρία που έζησε κατά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Εκλεκτοί καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στο αποψινό «The 2night Show» θα παρευρεθούν επίσης οι Μαριάννα Τουμασάτου και ο Στέφανος Μουαγκιέ. Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει την επιτυχία της καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Η 51χρονη έχει και άλλες προτάσεις. Όχι μόνο από τον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και της πολιτικής.

Οι φήμες την θέλουν να έχει δεχτεί κρούση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Η ίδια θα δώσει όλες τις απαντήσεις στην αποψινή εκπομπή «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Από την πλευρά του ο νεαρός ηθοποιός σειράς «Πέτα Τη Φριτέζα» αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Τον χωρισμό των γονιών του και το πόσο τον επηρέασε, ενώ αναφέρθηκε και στα κρούσματα ρατσισμού που έχει βιώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments