Τεχνολογία

Assassin’s Creed: Στην Νορβηγία το επόμενο game της σειράς

Assassin’s Creed: Στην Νορβηγία το επόμενο game της σειράς
Το Assassin’s Creed συνεχίζει την περιπλάνηση του και αυτή τη φορά ταξιδεύει στην Νορβηγία.

To Assassin’s Creed αποτελεί μια από τις κορυφαίες σειρές παιχνιδιών στον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται από τα εκατομμύρια αντίτυπα που πουλάει κάθε τίτλος που κυκλοφορεί.

Τα τελευταία χρόνια κάθε νέο παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια διαφορετική χώρα. Το πρόσφατο Assassin’s Creed Odyssey ήταν στην αρχαία Ελλάδα και τον Πελοποννησιακό πόλεμο.

Πριν από μερικές  εβδομάδες μία νέα πληροφορία έκανε λόγο για επιστροφή του franchise στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα την Ρώμη, όμως σε διαφορετική εποχή από εκείνη του Ezio Auditore στο Assassin’s Creed: Brotherhood.

To νέο κεφάλαιο του franchise λεγόταν ότι θα ονομάζεται ο Assassin’s Creed Legion και θα διαδραματιζόταν στο τέλος της εποχής του Marcus Aurelius, κατά την διάρκεια των αγώνων του γιου του Commodus και της Χρονιάς των 5 Αυτοκρατόρων, που τοποθετεί το παιχνίδι περίπου στο 193 μ.Χ.

Όμως ένα Easter Egg στο Tom Clancy’s The Division 2 έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Στο νέο παιχνίδι της Ubisoft υπάρχει ένα poster, το οποίο εντοπίστηκε από το χρήστη AlifMorrisonudin, και εμφανίζει έναν Σκανδιναβικό Θεό να είναι ντυμένος παρόμοια με τους Assassins και να κρατάει το γνωστό Apple of Eden.

Από πάνω του με μεγάλα γράμματα αναφέρεται το όνομα ”Valhalla” που παραπέμπει στη Σκανδιναβία.

Tο μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα παρουσιάσει η Ubisoft στην επερχόμενη Ε3 2019.

Η γαλλική εταιρία όχι απλώς θα συμμετέχει, αλλά θα έχει και συνέντευξη Τύπου. Η παρουσίαση της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments