Αθλητισμός

Άρσεναλ: Η Έβερτον έδωσε τέλος στο αήττητο σερί

Άρσεναλ: Η Έβερτον έδωσε τέλος στο αήττητο σερί
Η Άρσεναλ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και γνώρισε την ήττα από την Έβερτον με 1-0.

Η Άρσεναλ “έτρεχε” ένα σερί 6 παιχνιδιών χωρίς ήττα. Όλα αυτά μέχρι να βγει στο χορτάρι του Γκούντισον Παρκ.

Οι “κανονιέρηδες” έδειξαν ξανά προβληματικό πρόσωπο μακριά από την έδρα τους και έχασαν δίκαια με 1-0 από την Έβερτον.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι παρουσίασε πολλά θέματα στην άμυνα και αν δεν είχε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Στο 10ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας, ο Γιαγκέλκα με κοντινή προβολή νίκησε τον Λένο και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στη συνέχεια, η Έβερτον είχε κάποιες καλές στιγμές και θα μπoρούσε να έχει βρει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα.

Αντίθετα η Άρσεναλ, ήταν άνευρη και χρειάστηκε να περάσουν 70 λεπτά για να κάνει την πρώτη της καλή στιγμή. Αυτή ήταν με τον Μικιταριάν να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτή την ήττα οι “κανονιέρηδες” έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς του για την πρώτη τετράδα. Από την πλευρά της, η Έβερτον δείχνει να κλειδώνει την 7η θέση που αναμένεται να δώσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Γιαγκέλκα, Ζουμά, Ντιν, Κόουλμαν, Γκουέγ, Αντρέ Γκόμες, Σίγκουρντσον (90′ Ντέιβις), Μπερνάρντ (88′ Λούκμαν), Ριτσάρλισον (79′ Γουόλκοτ), Κάλβερτ-Λιούιν

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Γκεντουζί, Ελνένι (46′ Ράμσεϊ), Κολάσινατς (46′ Ομπαμεγιάνγκ), Οζίλ (75′ Ιβόμπι), Μχιταριάν, Λακαζέτ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments