Ελλάδα

Δαναός: Ποιος είναι ο τραγουδιστής δραπέτης που έκανε καριέρα για 17 χρόνια (pic&vid)

Δαναός: Ποιος είναι ο τραγουδιστής δραπέτης που έκανε καριέρα για 17 χρόνια (pic&vid)
Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης είχε αλλάξει το όνομά του σε Κωνσταντίνος Δαναός.

Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή αλλιώς Δαναός. Ο άνθρωπος που έχει κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να αναζητά ποιο είναι το παρελθόν του τραγουδιστή – δραπέτη.

Όπως γράφει το tvxs.gr ο Δαναός, είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη γιατί με διάφορες προφάσεις αποσπούσε χρήματα από επιχειρήσεις, δηλώνοντας ακόμα και γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Μπήκε στις φυλακές Αλικαρνασσού και το 2002 παραβίασε άδεια που του είχε δοθεί και το έσκασε.

Όμως δεν χάθηκε από προσώπου γης, αλλά αντιθέτως επί 17 χρόνια έκανε καριέρα τραγουδιστή, δημοσιογράφου και μάνατζερ χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας.

Ο λόγος όπως αναφέραμε παραπάνω για τον Κωνσταντίνο Γιαλούρη, ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Κωνσταντίνος Δαναός και ξεκίνησε να κάνει απάτες με νέο πρόσωπο.

Προσπάθησε να γίνει τραγουδιστής ηχογραφώντας κάποια τραγούδια αλλά δεν κατάφερε παρά να τραγουδά σε κάποια μεζεδοπωλεία του Κερατσινίου. Στη συνέχεια δοκίμασε να κάνει τον δημοσιογράφο εξασφαλίζοντας συνεντεύξεις από γνωστούς καλλιτέχνες για την εκπομπή του «Χρώματα Ελλάδος».

Προσποιήθηκε και τον καλλιτεχνικό μάνατζερ σε νεαρές κυρίως τραγουδίστριες, και τους αποσπούσε χρήματα πουλώντας τους δήθεν διασυνδέσεις. Μάλιστα είχε σχέσεις και με τον Ανδρέα Μπάρκουλη, του οποίου έγινε κουμπάρος. Δεν έχασε δε την ευκαιρία να πάρει τα δέκα λεπτά δημοσιότητας που του αντιστοιχούσαν, μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές για τον αγαπημένο ηθοποιό, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Τελικά σε μια εξακρίβωση στοιχείων στην Αθήνα, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος ήταν ο δραπέτης της Αλικαρνασσού, όπου από ότι φαίνεται και θα επιστρέψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments