Πολιτική

Απασφάλισε ο Καμμένος για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Απασφάλισε ο Καμμένος για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας
Καμμένος: "Είμαι αντίθετος με τις νέες ρυθμίσεις για τους αντιρρησίες συνείδησης".

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την αντίθεσή του στις νέες ρυθμίσεις για τους αντιρρησίες συνείδησης που φέρνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και σε οποιαδήποτε αλλαγή που θα «αλλοιώσει το νομοσχέδιο που ψηφίσθηκε το 2016»

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, στη συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ), ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο είχε πρότεινε ως υπουργός.

«Ενημερώθηκα για την πορεία επίλυσης των προβλημάτων, που ξεκινήσαμε από κοινού, από την πρώτη στιγμή, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» και «ξεκαθάρισα ότι δεν χρειάζονται νομικές πρωτοβουλίες, που θα αλλοιώσουν τη θετική πορεία από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016», είπε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνάντησης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Οποιεσδήποτε παρεμβάσεις προσπάθειας κομματικοποίησης θα με βρουν απόλυτα αντίθετο. Προτρέπω όλους, να προχωρήσουν σε ένα ενωτικό σχηματισμό, κάτω από έναν φορέα, με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών. Διατύπωσα την πλήρη αντίθεσή μου για τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τους αντιρρησίες συνείδησης και δήλωσα ότι στη Βουλή θα στηρίξω τις ευεργετικές ρυθμίσεις που είχε το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο πρότεινα ως υπουργός», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments