Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση στον Αλέξη Γεωργούλη

Ευρωεκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση στον Αλέξη Γεωργούλη
Ευρωεκλογές 2019: Στα λαμπερά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν αποκλείεται να δούμε ως υποψήφια και την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να είναι το επόμενο πρόσωπο στο οποίο θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει στις Ευρωεκλογές 2019.

Για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των υπολείπονται 17 άτομα και σήμερα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινωθούν είτε όλα, είτε τα 15.

Κατά τα άλλα, το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να πείσει κορυφαίους υπουργούς να βάλουν το όνομά τους στην ευρωλίστα, σε μια προσπάθεια να προσδώσει μεγαλύτερη πολιτική βαρύτητα στο ψηφοδέλτιο της 26ης Μαΐου.

Στα λαμπερά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν αποκλείεται να δούμε ως υποψήφια και την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ αναζητούνταν μέχρι την τελευταία στιγμή και άλλα λαμπερά ονόματα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αυτόν τον καιρό παίζει στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς και ελπίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν συνειρμοί της υποψηφιότητάς του με το έργο, ενώ στο παρελθόν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Λάρισας με τον συνδυασμό Τζανακούλη.

Ο κ. Τζανακούλης αργότερα πολιτεύθηκε με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ η θητεία του Αλέξη Γεωργούλης έληξε νωρίτερα και μάλλον άδοξα, αφού υπήρξαν αντιδράσεις για τις συνεχείς απουσίες του ηθοποιού από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Στους υποψηφίους θα περιλαμβάνονται και τα ονόματα του Σπύρου Δανέλλη και της Έλενας Κουντουρά, ενώ αναμένεται να προστεθούν και δύο ονόματα από τον χώρο της ΔΗΜΑΡ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments