Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: “Μεγαλώνει” το #Ενωμένο Μαρούσι του Γιώργου Καραμέρου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: “Μεγαλώνει” το #Ενωμένο Μαρούσι του Γιώργου Καραμέρου
O Γιώργος Καραμέρος είναι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο Ευάγγελος Αγγέλου και ο Σόλων Σαββίδης ενισχύουν με τις δυνάμεις τους από σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, τον Γιώργο Καραμέρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε μετά την ανακοίνωση των νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων: ” #Ενωμένο Μαρούσι, δυνατά και αντιπροσωπευτικά, για όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Ο Ευάγγελος Αγγέλου και ο Σόλων Σαββίδης προστίθενται από σήμερα στο συνδυασμό μας, δεσμευόμενοι να βοηθήσουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους για να πάμε το Μαρούσι μπροστά. Καλωσορίζουμε, νέους και έμπειρους ανθρώπους, αφήνουμε πίσω το παλιό και διαμορφώνουμε τις συνθήκες για μια σύγχρονη και ανθεκτική πόλη που θα παρέχει στους δημότες της ασφάλεια και καινοτομία”.

Από την πλευρά τους οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισήμαναν μεταξύ άλλων:

Ευάγγελος Αγγέλου: “Συμμετέχω στο # Ενωμένο Μαρούσι με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο, ανταποκρινόμενος στα ενωτικά χαρακτηριστικά που προάγει ο συνδυασμός του. Μια συλλογική προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα που υπερβαίνει κομματικές γραμμές τις οποίες δεν έχει ανάγκη και αποτελούν τροχοπέδη για κάθε αλλαγή στο Μαρούσι. Μια αξιόπιστη πρόταση με σχέδιο και λύσεις για την πόλη και ειδικότερα για τις ξεχασμένες γειτονιές της. Επιθυμώ να συμβάλλω δημιουργικά, με τις γνώσεις και την επαγγελματική μου εμπειρία, με στόχο να δώσουμε στο Μαρούσι τη δυναμική που χρειάζεται και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”.

Σόλων Σαββίδης: “Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο, έναν άνθρωπο με μεγάλη αγάπη για προσφορά στα κοινά, ανησυχία για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, αγάπη για τον αθλητισμό και ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την παιδεία και τη νεολαία. Όλα αυτά με ώθησαν να του πω ότι όποτε αποφάσιζε να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος θα τον στήριζα με όλες τις δυνάμεις μου. Ήρθε λοιπόν αυτή η ώρα, ήρθε η ώρα να αλλάξει το Μαρούσι και να γίνει ο δήμος που όλοι μας ονειρευόμαστε. Ένας δήμος ευαίσθητος προς το περιβάλλον, ένας δήμος με ανησυχία για το μέλλον της παιδείας και της νεολαίας, ένας δήμος κοντά στον δημότη, δίπλα στον αθλούμενο και τα αθλητικά σωματεία. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!”.

Ο Ευάγγελος Αγγέλου, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, είναι Μηχανολόγος – Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στις σύνθετες ύλες και με έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Ο Σόλων Σαββίδης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής/ προγραμματιστής με σημαντική συμμετοχή στον χώρο του πρωταθλητισμού (κωπηλασία, ποδόσφαιρο) απ’ όπου ξεκίνησε και η πλούσια ενασχόλησή του με τα κοινά.

Φωτογραφία από enomenomaroussi.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments