Αθλητισμός

Χένρι Μαρτίν: Ο “killer” που πλασάρουν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vids)

Χένρι Μαρτίν: Ο “killer” που πλασάρουν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vids)
Χένρι Μαρτίν: Ποιος είναι ο 26χρονος στράικερ που πλασάρουν στους αιώνιους - Η πορεία του και το ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες.

Χένρι Μαρτίν: Η σεζόν μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως αναφέρει το to10.gr, σε ένα από αυτά οι Μεξικανοί «βλέπουν» ελληνικό εμφύλιο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τα… μάτια του 26χρονου επιθετικού, Χένρι Μαρτίν.

Πρόκειται για τον βασικό στράικερ της Κλαμπ Αμέρικα, ο οποίος φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 41 παιχνίδια με τα χρώματα των Εκατομμυριούχων και έχει απολογισμό 14 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Μαρτίν είναι γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου του 1992 στη Μέριδα του Μεξικό, έχει ύψος 1.78 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ.

Φέτος, ωστόσο, σε κάποια παιχνίδια έχει αγωνιστεί και πίσω από τον στράικερ, ως περιφερειακός επιθετικός.

Η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη της καριέρας του και μάλιστα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει καταφέρει να ανεβάσει την αξία του ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κατά 500.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2018 η αξία του ήταν στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πλέον αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 26χρονος επιθετικός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα ανδρών του Μεξικό, έχοντας αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια, στα οποία έχει σημειώσει ένα γκολ. Ο Χένρι Μαρτίν ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντζαές, ενώ το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην Μέριδα. Ένα χρόνο αργότερα πήγε στην Τιχουάνα, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2018, όταν και πήρε μεταγραφή στην Κλαμπ Αμέρικα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο από τις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Εκτός από τους δύο αιωνίους, για τον στράικερ της Κλαμπ Αμέρικα φέρονται να ενδιαφέρονται ακόμα πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ανάμεσά σε αυτές είναι ο Άγιαξ, ο ΑΠΟΕΛ, η Γαλατάσαραϊ, η Σάλτσμπουργκ, η Σταντάρ Λιέγης, αλλά και η Φεϊρένσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments