Αθλητισμός

Superleague: Έντεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν αναβολή της αναδιάρθρωσης

Superleague: Έντεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν αναβολή της αναδιάρθρωσης
Superleague: Με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα ζητούν να μην εφαρμοστεί τώρα το σχέδιο.

Superleague: Έντεκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τίθενται ενάντια στην εφαρμογή του σχεδίου της αναδιάρθρωσης στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε o Κυριάκος Θωμαΐδης.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, με επιστολή τους στο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ζητούν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση από την επόμενη σεζόν, αλλά από την μεθεπόμενη και μάλιστα θα έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισξμού, Γιώργο Βασιλειάδη την ερχόμενη Τρίτη.

Οι βουλευτές προέρχονται από την περιφέρεια (μεταξύ αυτών ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Μεϊκόπουλος, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μιχελογιαννάκης, που νωρίτερα μίλησε στο Metropolis 95,5 και Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. Οι πιέσεις είναι φορτικές ώστε το πλάνο να πάρει αναβολή για ένα χρόνο.

Με 14 ομάδες το επόμενο πρωτάθλημα

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν έκανε πίσω αναφορικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα προχωρήσει κανονικά, αφού επήλθε οριστική συμφωνία με την ΕΠΟ, τη Super League και τη Football League, που ζητούσαν αρχικά να πάει πίσω για έναν χρόνο και να ισχύσει από την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Ότι το επόμενο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, όπερ σημαίνει ότι θα πέσουν τρεις ομάδες και ο 13ος θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments