Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η Μίλαν στο Καραϊσκάκη για τον Σισέ

Ολυμπιακός: Η Μίλαν στο Καραϊσκάκη για τον Σισέ
Για τα καλά στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών ομάδων να έχει μπει ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο Πάπε Σισέ του Ολυμπιακού συνεχίζει να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Τελευταία προσθήκη στους “μνηστήρες” του υψηλόσωμου αμυντικού είναι η Μίλαν.

Κατάσκοπος της ιταλικής ομάδας θα βρεθεί την Κυριακή (14/4) στο Καραϊσκάκη προκειμένου να παρακολουθήσει τον Παπέ Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Πρόσφατα βρέθηκε σκάουτ της Ρόμα στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά τον Σισέ, ενώ σύντομα αναμένεται να πράξει το ίδιο και ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φεντερίκο Μασάρα.

Σύμφωνα με τη “Sportday”, η Ρόμα φαίνεται πλέον έτοιμη να περάσει στο… παρασύνθημα για τον Σισέ, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στους “ερυθρόλευκους”.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακού ψάχνουν μεταξύ άλλων κι αμυντικό με τα χαρακτηριστικά του διεθνούς στόπερ, δηλαδή ψηλό και αθλητικό.

Ο “άθλος” του Σισέ

Η ενασχόλησή του Σισέ με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στις ακαδημίες της AS Pikine, της Σενεγάλης, όπου αργότερα έπαιξε έπαιξε και στην πρώτη ομάδα, μόλις, όμως, σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Αργότερα, τον αγόρασε για τις ακαδημίες της η Αζαξιό, στην οποία παρέμεινε από το 2014 έως και το 2017, κάνοντας πάνω από 70 συμμετοχές στη Λιγκ 2.

Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Αζαξιό το έκανε τον Απρίλιο του 2015, σε ένα ματς κόντρα στη Βαλανσιέν, αγωνιζόμενος σε όλο το παιχνίδι. Σύντομα βρέθηκε στα ραντάρ του Ολυμπιακού.

Έτσι, τον χειμώνα του 2017, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, με προσυμφωνημένο συμβόλαιο. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου ο Πειραϊκός σύλλογος τον ανακοίνωσε επίσημα.

Οι εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη εκτόξευσαν τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με αποτέλεσμα μόλις στα 23 του να είναι στις μεταγραφικές λίστες μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments