Ζώδια

Έρχεται η Πανσέληνος του Απριλίου: Δείτε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο

Έρχεται η Πανσέληνος του Απριλίου: Δείτε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο
Μια εβδομάδα απομένει από την Πανσέληνο του Απριλίου.

Μια εβδομάδα απομένει από την Πανσέληνο του Απριλίου, που θα σημειωθεί την ερχόμενη Παρασκευή και πάλι στον άξονα Κριού – Ζυγού, όπου είχε συμβεί και η προηγούμενη, που ήταν υπερπανσέληνος στις 21/3, και κάποιοι νιώθουν ήδη την επιρροή της.

Δεδομένου ότι δύο ημέρες πριν ο Ερμής είχε περάσει από τη μοίρα όπου είχε πραγματοποιηθεί αυτή, τις ίδιες ημέρες ολοκληρώνεται μια σειρά επικοινωνιών και μετακινήσεων που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από τότε.

Η συμμετοχή του Ουρανού επιταχύνει τις εξελίξεις φέρνοντας έτσι ξαφνικά τη λύση για διάφορα ζητήματα.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι οποίοι εφόσον κάνατε μεγάλη προσπάθεια για να επιλύσετε προβληματικές καταστάσεις σε διάφορους τομείς, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δεν θα χάσετε.

Όταν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

Κατά τα λοιπά σήμερα Παρασκευή 12/4 με τον Ερμή στους Ιχθύς να κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη το επικοινωνιακό αλαλούμ είναι στο πρόγραμμα.

Αρκετές θα είναι οι συζητήσεις, οι επαφές και οι μετακινήσεις ενώ άλλες τόσες υποσχέσεις θα δοθούν, όμως καθώς… τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οι περισσότερες δε θα έχουν αντίκρισμα, οπότε αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και φερθείτε με σοβαρότητα, αν δεν θέλετε να χάσετε το μέτρο και να τρέχετε στη συνέχεια. Το ίδιο σοβαροί να είστε στα ερωτικά μας, αναζητώντας την ποιότητα στις σχέσεις σας.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Ιχθύες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, οι οποίοι καλό είναι να μην προτρέχετε, να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για κανέναν και τίποτα, και κυρίως να μην δεσμεύεστε σε δουλειές κι όχι μόνο, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε και να τηρήσετε τον λόγο σας.

Αιγόκεροι η συζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανένα, εκφράστε τις σκέψεις σας και την άποψή σας αλλά ακούστε και τον εκάστοτε συνομιλητή σας γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και την χρυσή τομή εκεί που απαιτείται, εκτός κι αν δεν το θέλετε. Επίσης να θυμάστε ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτα αυτονόητο.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι για να επιλύσετε προβλήματα σας απασχολούν σε δουλειά, σπίτι και σχέση, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο, να καταβάλετε προσπάθεια, να διαθέτετε υπομονή και να ακούτε τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι εξετάστε ότι σας τάζουν και μην ξεσηκώνεστε άδικα. Αξιοποιήστε τυχόν δυνατότητες που σας προσφέρονται, αλλά αφού λάβετε υπόψιν τα δεδομένα. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε το σαββατοκύριακο που έρχεται, να πάρετε τις ανάσες που χρειάζεστε.

Πηγή: Τα ΝΕΑ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments