Lifestyle

Ελένη Φιλίνη: Τι αποκάλυψε για τον δραπέτη – τραγουδιστή (vid)

Ελένη Φιλίνη: Τι αποκάλυψε για τον δραπέτη – τραγουδιστή (vid)
Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα του δραπέτη - τραγουδιστή.

Η Ελένη Φιλίνη ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ένα από τα θύματα του δραπέτη – τραγουδιστή. O συγκεκριμένος είχε βγει με άδεια από την φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ.

Αντίθετα, κατά καιρούς εμφανιζόταν με διάφορες ιδιότητες εξαπατώντας αρκετό κόσμο με απώτερο σκοπό να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά.

View this post on Instagram

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

A post shared by Ελένη Φιλίνη (@eleni_filini_real) on

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε στην Ναταλία Γερμανού την δική της ιστορία με το δραπέτη.

“Έπαιρνε τηλέφωνο μια κοπέλα και έλεγε πως είναι η Φιλίνη και ο ανιψιός της κάτι έπαθε και δώσε μας σε παρακαλώ 50 ευρώ, ας πούμε. Δεν έπαιρνε φίλους αλλά γνωστούς. Τα ποσά που ζήταγε ήταν μικρά. Τον λυπόσουν. Ήταν με τις χειροπέδες, ζήταγε συγνώμη και οι αστυνομικοί έλεγαν να του δώσω μία ευκαιρία”, ήταν τα λόγια της και παρότρυνε τον κόσμο να μην είναι ευκολόπιστος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Ελένη Φιλίνη έχει ρίζες από την Δημητσάνα και τα Καλάβρυτα Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη και τη Σχολή Αθηνών. Έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά Λούνα Παρκ το δεύτερο εξάμηνο του 1980, ενώ φοιτούσε ακόμα στη Δραματική Σχολή.

Η Φιλίνη έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Την περίοδο 2011 – 2012 συνεργάστηκε ως τραγουδίστρια με τα “Παιδιά από την Πάτρα”και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments