Αυτοδιοίκηση

Ο Γιώργος Κούδας κατεβαίνει στις εκλογές

Ο Γιώργος Κούδας κατεβαίνει στις εκλογές
Ο Γιώργος Κούδας θα μετρήσει τις δυνάμεις του στον πολιτικό στίβο, κατεβαίνοντας στις επικείμενες εκλογές.

Ο Γιώργος Κούδας πήρε την απόφαση να κατέβει στις επικείμενες εκλογές. Ο “Μεγαλέξανδρος” του ελληνικού ποδοσφαίρου και παλιά μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ, θα μετρήσει τις δυνάμεις του και στον πολιτικό στίβο.

Η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα με κάθε επισημότητα, με τον Γιώργο Κούδα να αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα του συνδυασμού του. Τα νέα διαδόθηκαν και άπαντες εύχονται καλή επιτυχία σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η Ελλάδα τον 20ο αιώνα.

Ο Γιώργος Κούδας θα συμπορευτεί με τον Γιώργο Ορφανό, ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Ορφανός ενέταξε στο δυναμικό του τον Κούδα (ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο), που ξεχωρίζει μεταξύ άλλων μεγάλων ονομάτων στον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη Είναι το Μέλλον».

Ο Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε σε εκδήλωση την υποψηφιότητα του Κούδα, με τους παρευρισκομένους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

“Με ιδιαίτερη τιμή, με πολύ μεγάλη χαρά, με τον μέγιστο σεβασμό και θαυμασμό και με συγκίνηση καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” τον κ. Γιώργο Κούδα. Ο “Μεγαλέξανδρος” του ΠΑΟΚ, ο μπαλαδόρος “ιερό τέρας” του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάγευε τους οπαδούς και συνάμα εργαζόταν για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα, εντάσσεται στην παθιασμένη ομάδα μας για να κάνει την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα 80 εκατομμυρίων πολιτών.

Ο Γιώργος μέσα στο παιχνίδι ήταν ο απόλυτος άρχοντας. Ένας ηγέτης που καθοδηγούσε και ενέπνεε την ομάδα, μοίραζε τη μπάλα, έβαζε γκολ, δημιουργούσε ωραίες φάσεις. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον λάτρευαν, οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων τον θαύμαζαν και τον σέβονταν. Ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να πάει κάποιος στο γήπεδο. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον Γιώργο Κούδα και άλλα τόσα να προσφέρουμε όλοι μαζί στους συμπολίτες μας.

Συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις με τους καλύτερους και αυτούς που αποδεδειγμένα και διαχρονικά αγαπούν την Θεσσαλονίκη και θα κάνουν το παν για να την δουν πρωταγωνίστρια. Αυτή η Θεσσαλονίκη μας αξίζει, για αυτή την πόλη θα κάνουμε πράξη το όραμά μας. Το είπαμε. Θα το κάνουμε. Μαζί και με τον Γιώργο Κούδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ορφανός.

Έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ο Γιώργος Κούδας ανέφερε τα εξής:

“Βρισκόμαστε σε ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου έχουμε πανηγυρίσει τίτλους πολλές φορές, έχουμε δει την ιστορία αυτού του σημείου και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε, έτσι όπως νιώθω εγώ, να ανεβαίνουμε τους Λευκούς Πύργους τους πολλούς της Θεσσαλονίκης, για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που αξίζει αυτή η πόλη. Αυτήν την ώρα είμαι δίπλα στον Γιώργο Ορφανό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments