Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (16/4/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (16/4/19)
Αναλυτικές προβλέψεις και συμβουλές για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16/4/19.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (16/4/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, το “όχι” είναι “όχι”. Το “ναι” είναι “ναι”. Το “ίσως” δεν υπάρχει. Το “πιθανόν” το συζητάς υπό προϋποθέσεις. Ξεκαθάρισε τα γρήγορα αυτά στους συνεργάτες/συναδέλφους σου σήμερα γιατί δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι. Για σήμερα η επανάληψη δεν είναι μητέρα της μαθήσεως αλλά η επιβεβαίωση της αφηρημάδας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα αισθάνεσαι σήμερα αν δεν καταφέρεις να δεις έστω για λίγο εκείνον/η που σε ενδιαφέρει (ή να περάσεις πολλές ώρες με τον/την σύντροφο σου αν είσαι σε σχέση). Κι ένα βήμα παρακάτω στη σκέψη μου: δεν θα ήθελα να είμαι σε ακτίνα χιλιομέτρου κοντά σου αν ταυτόχρονα τελείς υπό καθεστώς μονόπλευρου ενθουσιασμού/έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα δεν σηκώνεις, όχι μύγα, ούτε ψύλλο στο σπαθί σου. Κάτι η ρουτίνα, κάτι κι αυτός ο εγκλωβισμένος τσαμπουκάς… ε άνθρωπος είσαι κι εσύ, θα (ξε)σπάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έλα τώρα! Μην κοιτιέσαι στον καθρέφτη και μην τσιμπιέσαι! Εσύ είσαι, δεν σε απήγαγαν εξωγήινοι. Απλά τελευταία έχεις αποκτήσει ένας θάρρος και μια διάθεση για επικοινωνία που έχουν στείλει το ντροπαλό αγόρι/κορίτσι, που συνήθως είσαι, για ύπνο. Απόλαυσε το όσο κρατάει Καρκίνε!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (16/4/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν σήμερα προκύψουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά ή μάθεις πως χρωστάς κάπου χρήματα ή σου ζητήσουν δανεικά… ΟΚ! Μη φωνάζεις! Σταματάω πριν με λιντσάρεις. Απλά έχε το νου σου, ναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

«Που γίνεται το πάρτι; Που βρίσκεται κόσμος; Που μπορούμε να περάσουμε καλά χωρίς να έχουμε τριγύρω μας εκνευριστικά επικριτικά βλέμματα;». Αυτές και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις τριγυρίζουν στα κεφάλια των Παρθένων αυτές τις μέρες. Ναι, η καλή ζωή μπαίνι στο προσκήνιο για λίγο! Ζήσε την χωρίς ενοχές!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επειδή οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα εξαντλούνται γρηγορότερα αυτή την περίοδο πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου και το σώμα από κάθε περιττό καυγά, ένταση, κούραση, ευθύνη. Σύμφωνοι; Δεν σε άκουσα! ΣΥΜΦΩΝΟΙ;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, οι επόμενες μέρες μιλάνε για έντονη ροπή προς κοινωνικότητα, για αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, για διάθεση να βρίσκεσαι μακριά τόσο απ’ το σπίτι, όσο κι απ’ το γραφείο… Μένει μόνο μια λεπτομέρεια: αυτό το χρόνο που χρειάζεσαι πρέπει να τον δημιουργήσεις γιατί δεν θα σου χαριστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, υπάρχουν μέρες που ο φόβος πως η ζωή σου θα συνεχίσει να εξελίσσεται σαν μια αιώνια επανάληψη της ίδιας ανούσιας ρουτίνας σε γονατίζει. Υπάρχουν όμως και μέρες σαν τη σημερινή που αυτός ο φόβος σου δίνει τόση δυναμική και τσαμπουκά στην εργασία σου, ώστε να κάνεις τους γύρω σου να τρίβουν τα μάτια τους. Και μάλιστα χωρίς να τρέξει ούτε στάλα ιδρώτας στο μέτωπό σου…

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (16/4/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, θυμάσαι τι πάει να πει ελεύθερος χρόνος, κοινωνική ζωή, διασκέδαση, αποχή από τη ρουτίνα, ταξίδι/απόδραση; Για θυμήσου τα άμεσα σε παρακαλώ για το καλό όλων μας και κυρίως το δικό σου!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις να βάζεις φρένο στα έξοδα (από οικονομικής άποψης) και στην υπερβολική οικειότητα (από συναισθηματικής). Με απλά λόγια καλείσαι να ξαναβρείς τις ισορροπίες ανάμεσα στο «μοιράζομαι» και το «μʼ εκμεταλλεύονται». Και όχι, δεν θα είναι εύκολο…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, είναι γνωστό πως είσαι αστέρι στο κρυφτό μέσα στις σχέσεις, όμως κρυμμένος/η όπως είσαι ντουλάπα για να μην σε ανακαλύψει ο/η Άλλος/η, μπορεί να ξεχαστείς εκεί για μέρες, μήνες, χρόνια… Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που πρέπει να βγεις από την κρυψώνα σου και να πεις στον/στην Άλλο/η τι σε ενοχλεί, σε φοβίζει, σε εκνευρίζει, ακόμη κι αν οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments