Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, 16 Απριλίου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/4/19).

ζώδια κριός

Η εξάρτηση κάποιου ατόμου από σένα, θα μπορούσε να είναι κουραστική, να σε αποστραγγίσει…. ή και τα δύο! Θα δυσκολευτείς να καταλάβεις γιατί είναι τόσο πρόθυμος, ώστε να θέλει να τον πάρεις κάτω από τις φτερούγες σου ή να κάνεις τη ζωή του, πιο εύκολη και άνετη. Αν η σχέση σου βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, τότε αυτή η υπερβολική εξάρτηση μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι που πρέπει να το προσέξεις. Διαφορετικά, μπορεί να χρειαστεί να συμφωνήσεις, πως πρέπει να ορίσεις όρια σχετικά με το πόσο υποχρεωμένη είσαι, να διαχειρίζεσαι και τα θέματα του εραστή σου.

ζώδια ταύρος

Ένα εμπόδιο μπορεί να είναι εμφανές στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Αλλά αντί να παραιτηθείς, αγωνίσου να το ξεπεράσεις.

Ένας συμβιβασμός με τον εραστή σου, θα μπορούσε να είναι ένας χρήσιμος και ανώδυνος τρόπος, για να μπορέσεις να δουλέψεις, γύρω από το θέμα. Μπορεί να είναι ένας τέλειος τρόπος για να ενισχυθεί η φυσική και συναισθηματική σας σύνδεση.

Καθώς και να υπενθυμίσει τόσο σε σένα όσο και στον εραστή σου, πόσα μπορείτε να ξεπεράσετε, όταν αντιμετωπίζεται τα θέματά σας, ρεαλιστικά και ομαδικά.

ζώδια δίδυμοι

Μια σχέση που μπορεί να σου είχε προσφέρει κάποιο βαθμό ανεξαρτησίας, θα μπορούσε να δείξει τώρα ενδείξεις, ότι θα γίνει πιο περιοριστική. Καθώς η ερωτική σου σχέση βαθαίνει, θα μπορέσεις να δεις την πραγματικότητα γύρω από αυτό που περιμένει από σένα ο εραστής σου, ή να νιώσεις απρόθυμη ν’ αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργούσες μέχρι τώρα. Ωστόσο, τα επερχόμενα γεγονότα θα σου υπενθυμίσουν, ότι είναι απαραίτητη μια πρόσθετη προσπάθεια – ειδικά όταν βλέπεις πώς είναι αμοιβαία.

ζώδια καρκίνος

Αισθάνεσαι πολύ ερωτική και στοργική, πιθανόν λόγω της αισθητά θετικής αλλαγής των ερωτικών σου υποθέσεων αυτό το διάστημα. Μια ισχυρότερη εστίαση υπάρχει στο να προσφέρεις αγάπη και να κάνεις σχέδια που είχαν παραγκωνιστεί λόγω αμφιβολιών από τη σχέση σου, πρόσφατα. Ένα νέο, κοινό καθεστώς, με ταξίδια ή κοινές δραστηριότητες, θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σας Και γνωρίζοντας ότι έχεις τη συνεργασία και την κατανόηση του συντρόφου σου, κάνει τα σχέδιά σου, πιο εφικτά κι ευχάριστα.

ζωδια λέων

Μπορεί να συναντήσεις ένα εμπόδιο ή μια αντίσταση στην ερωτική σου ζωή… κι ενδεχομένως απροσδόκητα. Ιδιαίτερα αν η πηγή της, είναι ο εραστής σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις συντονισμένες προσπάθειες, για να τον ακούσεις και να λάβεις υπόψη τις σκέψεις ή τα συναισθήματά του, με κάποιο τρόπο. Αν νιώθει, ότι η προσοχή σου επικεντρώνεται σταθερά σε άλλες δεσμεύσεις, τότε ίσως αξίζει να εξετάσεις, αν έχει κάποιο πρόβλημα.

ζώδια παρθένος

Η επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις στις πιο ευχάριστες πτυχές της ζωής σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Ο χρόνος που αφιερώνεις για τον εαυτό σου, μακριά από συναναστροφές με τους άλλους, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα ερωτικά σου. Ειδικά αν έχεις εκπληρώσει πρόσφατα τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως χρειαστεί να αξιολογήσεις τα συναισθήματά σου, για μια συγκεκριμένη πιθανή σχέση. Και για το αν αυτή ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου ή αν προορίζεται να παραμείνει, στη σφαίρα της φιλίας.

ζώδια ζυγός

Μια πρόκληση που θα παρουσιαστεί στα ερωτικά σου, μπορεί να είναι περισσότερο συναρπαστική για την καρδιά σου, παρά τρομακτική. Αυτό θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις μια ρομαντική ευκαιρία που στο παρελθόν σ’ έκανε να νιώθεις ανυπομονησία. Αυτή τη φορά, η καρδιά σου είναι πιο ανθεκτική και αρνείται να παραδοθεί από ένα εμπόδιο που ξέρει ότι μπορεί να ξεπεραστεί. Έχεις δίκιο που αισθάνεσαι πως ανοίγεις τις πόρτες στην ερωτική σου ζωή, με τις ισχυρές δυνάμεις των αλλαγών. Αλλά μπορείς να εμπιστευθείς, πως σύντομα θα συνηθίσεις σε οτιδήποτε μεταβάλλεται….. ειδικά όταν η βελτίωση, είναι ασύγκριτη.

ζώδια σκορπιός

Αν χρειάζεται να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια από ότι χρειάζεται, για να καταλάβει εντελώς ο εραστής σου, τί έχει παρερμηνεύσει από τις κινήσεις ή τα λεγόμενά σου, τότε αξίζει να προσπαθήσεις. Μάλλον θα εκπλαγείς, από το πόσο ανακριβή είναι τα συμπεράσματά του. Το μόνο που χρειάζεται, για να τον διαφωτίσεις και να τον κάνεις να νιώθει σιγουριά για σένα….. είναι να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας σας.

ζωδια τοξότης

Ίσως χρειαστεί να κάνεις συντονισμένες προσπάθειες, για να μπορέσεις να συνεχίσεις να επικεντρώνεσαι στα ερωτικά σου θέματα. Ειδικά αν τα επαγγελματικά σου ή τα οικιακά, απαιτούν όλη σου την προσοχή. Αλλά αναρωτήσου, γιατί η ερωτική σου ζωή, πρέπει να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Ίσως χρειαστεί να γίνεις λιγότερο διαθέσιμη για μερικούς ανθρώπους, ώστε να μπορέσεις να είσαι διαθέσιμη για το σύντροφό σου. Και να είσαι σίγουρη, πως οι προσπάθειές σου, θα εκτιμηθούν δεόντως από το ταίρι σου!

ζώδια αιγόκερως

Οι διαθέσεις και οι πράξεις σου, θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά για να παραμείνεις αισιόδοξη και θετική, αν ο εραστής σου, καταφέρνει συνεχώς να σε απογοητεύει. Θέλεις να είσαι υποστηρικτική, αλλά γνωρίζεις επίσης πως υπάρχουν όρια, στο πόσα είσαι διατεθειμένη να δεχτείς απ’ αυτόν. Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, πρέπει να βρείτε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας για να εξαφανίσετε την απαισιοδοξία ή τον κυνισμό…. στην αρχή του. Ή να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα σύννεφα, που επισκιάζουν αυτή τη στιγμή τη σχέση σας.

ζώδια υδροχόος

Μια στενή σχέση, μπορεί να φαίνεται πως απαιτεί συνεχή προσπάθεια για να παραμείνει αναμμένη η φλόγα της αγάπης! Αλλά δεν είναι αυτό το κομμάτι της σχέσης σου, που απαιτεί πάρα πολλή προσπάθεια. Είναι πιθανό να μετατοπιστεί σε ένα νέο επίπεδο, αλλά με έναν τόσο αργό ρυθμό, που μπορείς εύκολα να πιστέψεις πως είναι λάθος, να τον ακολουθείς επ’ αόριστο. Θα εστιάσεις με το ταίρι σου, περισσότερο σ’ αυτό που μπορείτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλο βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα. Κι αυτό θα είναι το θέμα, των μεταξύ σας συζητήσεων αυτό το διάστημα.

ζώδια ιχθύες

Μπορεί να μην θέλεις μεγαλειώδεις χειρονομίες αναγνώρισης ή εκτίμησης από τον εραστή σου, αλλά η ειλικρινής αναγνώριση των προσπαθειών ή της υποστήριξής σου, δεν θα σου κακοφαινόταν! Μπορεί επίσης να γνωρίζεις πόσο πολύ θέλει ο εραστής σου να γίνονται τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Αυτό όμως θ’ ανοίξει τις γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας, για να βρεθεί, ένας νέος και δικαιότερος τρόπος συνεργασίας ή σύνδεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments