Ελλάδα

Δολοφονία μικρής Άννυ: Ισόβια στον πατέρα – Αθώα η μητέρα της

Δολοφονία μικρής Άννυ: Ισόβια στον πατέρα – Αθώα η μητέρα της
Αυλαία έριξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στη δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ.

Δολοφονία μικρής Άννυ: Αμείωτη άφησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο την πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον πατέρα της Άννυ κρίνοντάς τον ένοχο για τον φρικτό θάνατο του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2015 .

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.

Από την άλλη, η μητέρα της μικρής Άννυ κρίθηκε κατά πλειοψηφία (6-1) αθώα για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αδίκημα για το οποίο πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης πέφτοντας στην αγκαλιά μιας φίλης της.

Καλύτερη ήταν η ποινική μεταχείριση και του φίλου του πατέρα.

Συγκεκριμένα, ο Νικολάι Αχμέντοφ, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί κι αυτός σε ισόβια κάθειρξη, κρίθηκε ένοχος για απλή συνέργεια στη δολοφονία και περιύβριση νεκρού. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης εννέα ετών, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη.

Φωτογραφία αρχείου


Σε λίγο καιρό ο Αχμέντοφ αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής καθώς έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κάνει “μεροκάματα” στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται.

Σε πρώτο βαθμό ο Αχμέντοφ είχε καταδικασθεί σε ισόβια, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments