Ελλάδα

Κεραυνός στην Ακρόπολη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες τουριστών – “Είχε αίματα παντού και καμμένα μαλλιά”

Κεραυνός στην Ακρόπολη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες τουριστών – “Είχε αίματα παντού και καμμένα μαλλιά”
Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες των τουριστών που ήταν μπροστά όταν ένας κεραυνός έπεσε πολύ κοντά στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα στο Ερέχθειο.

Κεραυνός στην Ακρόπολη: Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για τον κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη το απόγευμα της Τετάρτης (17/4). Όπως έγινε γνωστό, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν.

Δύο τουρίστες περιέγραψαν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Aplha, είπαν χαρακτηριστικά για μια κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά: “Είχε αίματα παντού και τα μαλλιά της είχαν καεί”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κεραυνός διέλυσε το αλεξικέραυνο και τα εκδοτήρια μέσα στο οποία βρίσκονταν δυο αρχαιοφύλακες. Πρόκειται για μια 24χρονη και μια 52χρονη. Και οι δυο ελέγχονται για καρδιολογικά προβλήματα.

Οι δύο αρχαιοφύλακες παρέμειναν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρεται πως ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας για λόγους ασφαλείας. Το υπουργείο τονίζει πως ο κεραυνός έπεσε στο αλεξικέραυνο κοντά στο Ερέχθειο και ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές στα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

  • Δείτε τα όσα είπαν οι τουρίστες για τον κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη:
  • Δείτε εικόνες από την Ακρόπολη μετά το “λουκέτο” που μπήκε:

Φωτογραφία Eurokinissi


Φωτογραφία Eurokinissi


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments