Video

MasterChef: Το μήνυμα του Ζαχίρ που συγκλόνισε (vid)

MasterChef: Το μήνυμα του Ζαχίρ που συγκλόνισε (vid)
MasterChef: Ο Ζαχίρ ήταν και πάλι συγκλονιστικός όταν μίλησε για την πατρίδα του.

MasterChef: Ο Ζαχίρ είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού στον φετινό κύκλο του reallity μαγειρικής. Η ιστορία του Αφγανού πρόσφυγα συγκίνησε τους πάντες.

Ο έμπειρος μάγειρας έχει δείξει τις ικανότητες του στον διαγωνισμό και το γεγονός πως είναι στην κορυφαία δεκάδα δεν είναι τυχαίο.

Οι διαγωνιζόμενοι θα ταξιδέψουν στην Γαλλία για μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία. Δυστυχώς ο Ζαχίρ δεν μπορεί να ταξιδέψει εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού θέματος με τη βίζα του.

View this post on Instagram

Ο χρόνος τελείωσε! Πώς τα πήγε ο Ζαχίρ; Ακούστε όσα μας είπε. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Ξέσπασε ο Ζαχίρ

Η παραγωγή έκανε τα πάντα προκειμένου ο Ζαχίρ να ταξιδέψει κανονικά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τα κατάφεραν. Αυτό σημαίνει πως ο Αφγανός θα μείνει πίσω και θα εκπροσωπηθεί από τον Χαράλαμπο.

Ο ίδιος όταν βρέθηκε μπροστά στην κάμερα δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή του για την κατάσταση την οποία βιώνει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.

“Μακάρι να γίνει αυτή η προσπάθεια από το MasterChef και το Star Channel, αλλά δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Να τον γνωρίζεις κάποιον από την τηλεόραση για να του δώσεις χαρτιά. Κανένας δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα του. Όλοι οι άνθρωποι αγαπάνε την πατρίδα τους. Κανένας σαν κι εμένα δεν θα αντέξει 19 χρόνια μακριά από τους γονείς του¨.

Το θέμα που έχει προκύψει με τον Ζαχίρ δεν έμεινε ασχολίαστο από τους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα ο Μανώλης τόνισε ότι αυτό το ζήτημα είναι ένας καθρέπτης την κοινωνίας μας.

“Όλο αυτό που γίνεται με τον Ζαχίρ είναι λυπηρό κατά τη γνώμη μου, και είναι και λίγο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Ένας άνθρωπος που ζει στην Ελλάδα πάρα πολλά χρόνια, έχει εγκληματιστεί πλήρως, δουλεύει, μιλάει τη γλώσσα, είναι πρόσφυγας πολέμου, δεν μπορεί να ταξιδέψει στην υπόλοιπη Ευρώπη, που θεωρητικά, είναι ένα ενιαίο πράγμα”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments