Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτοσκόπιο ημέρας (17/4/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτοσκόπιο ημέρας (17/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτοσκόπιο ημέρας για όλες και όλους.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ωροσκόπιο Κριός

Μια σειρά από γραπτά μηνύματα γεμάτα φλερτ θέτουν τον τόνο της σημερινής ημέρας – είναι ξεκάθαρο ότι ο έρωτας κυριαρχεί στο μυαλό του/της αγαπημένου/ης σας! Ίσως τελικά να πρέπει να παραλείψετε το γυμναστήριο μετά τη δουλειά και να πάτε κατευθείαν στο σπίτι. Θα βρείτε και εκεί πολλούς τρόπους να ασκήσετε το σώμα σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας φέρεται κάπως περίεργα σήμερα και σας κάνει να ανησυχείτε. Ρωτήστε τους αν τους ενοχλεί κάτι, αλλά μην εκπλαγείτε αν σας πουν ότι δε συμβαίνει τίποτα. Ο καθένας μας περνάει πότε-πότε μέρες που δεν είναι σε φόρμα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δώσατε κάποιες υποσχέσεις στον/στη σύντροφό σας και τώρα ήρθε η ώρα να τις τηρήσετε. Να έχετε υπόψη σας ότι αυτό που σας ζήτησαν είναι σημαντικό για αυτούς και οι ενέργειές σας θα τους δείξουν πόσο ενδιαφέρεστε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Οι φίλοι σας ίσως να μην το γνωρίζουν, αλλά ο/η αγαπημένος/η σας το ξέρει σίγουρα – έχετε και μια άγρια ​​πλευρά στον χαρακτήρα σας! Τις επόμενες μέρες θα αισθάνεστε κάπως ατίθασοι. Θα κάνετε κάτι με τον/την αγαπημένο/η σας που δεν θα μπορεί να ξεχάσει για πολύ καιρό.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ωροσκόπιο Λέων

Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς να χειριστείτε μια δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει με τον/την αγαπημένο/η σας, ζητήστε τη συμβουλή ενός στενού σας φίλου. Απλά να προσέχετε πόσα πράγματα αποκαλύπτετε. Ο φίλος σας μπορεί να μην θέλει να ακούσει όλες τις λεπτομέρειες!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα προσέξτε τι θα πείτε, ειδικά όταν μιλάτε με τον/τη σύντροφό σας. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, οπότε προσπαθήστε όσο μπορείτε να τις αποφύγετε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Συμβαίνουν τόσα θετικά πράγματα στη ζωή σας τώρα, που αισθάνεστε ότι δεν ήσασταν ποτέ περισσότερο ικανοποιημένοι. Δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην ευτυχία σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να κάνετε πράγματα με τα οποία είστε εξοικειωμένοι και να αφήσετε τα ρίσκα για μια άλλη φορά. Πηγαίνετε για δείπνο με τον/την σύντροφό σας σε ένα αγαπημένο σας μέρος και διαλέξετε κάτι που ξέρετε ότι σας αρέσει.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα περιβάλλεστε από θετική ενέργεια που κάνει τα πάντα να φαίνονται λίγο πιο φωτεινά. Να είστε σίγουροι ότι απόψε θα περάσετε υπέροχα με τον/την αγαπημένο/η σας ό,τι και αν κάνετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι δεν σας είναι απαραίτητο. Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν κάτι πρέπει να μείνει ή να φύγει ζητήστε τη βοήθεια του/της αγαπημένου/ης σας. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν να πετάξετε τα άχρηστα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ξεκινήστε τη μέρα αφήνοντας ένα ερωτικό σημείωμα στον/στην αγαπημένο/η σας. Βάλτε το μέσα στον χαρτοφύλακά τους ή κάτω από την κούπα τους. Θα τους κάνει να χαμογελάσουν και θα σας σκέφτονται όλη την υπόλοιπη μέρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αρπάξετε τον/την αγαπημένο/η σας και να ξεφύγετε από όλα. Παρόλο που ακούγεται ρομαντικό, δεν είναι και πολύ πρακτικό. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να λειτουργήσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments