Καιρός

Τι καιρό θα έχει το Πάσχα 2019

Τι καιρό θα έχει το Πάσχα 2019
Τι καιρό θα έχει το Πάσχα 2019: Αναλυτική πρόγνωση.

Τι καιρό θα έχει το Πάσχα 2019: Καλός αναμένεται να είναι τελικά ο καιρός το Πάσχα.

Ο καιρός αναμένεται αίθριος από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει αισθητή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους πιθανότατα και του 27 βαθμούς.

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε προς το Πάσχα τα στοιχεία θα είναι περισσότερα και η πρόγνωση για τον καιρό θα είναι πιο ασφαλής.

Σύμφωνα πάντως με το meteo.gr, η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα θα συνεχιστεί μέχρι την Τρίτη 16 Απριλίου.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και οι τοπικά ισχυρές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

  • Βρετανία: Πάσχα στις παραλίες με 25 βαθμούς

Σύμφωνα με τους Βρετανούς μετεωρολόγους, οι εκδρομείς του τετραημέρου για το Πάσχα των Καθολικών θα αφήσουν τα μπουφάν τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή,, το θερμόμετρο θα δείξει πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία υψηλότερη από την αντίστοιχη σε Κέρκυρα, Μαγιόρκα, Ίμπιζα και Σεν Τροπέ.

Τον βρετανικό καιρό απολαμβάνουν και οι τουρίστες που κυκλοφορούν με μπλουζάκια, γυαλιά ηλίου και χαλαρώνουν στα πάρκα με καλοκαιρινή διάθεση.

Το βρετανικό αστεροσκοπείο αναφέρει πως πρόκειται για θερμές αέριες μάζες που μεταφέρονται από την Μεσόγειο επηρεάζοντας κυρίως την Βόρεια και Ανατολική Αγγλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments