Πολιτισμός

Game Of Thrones: Ο Scott Ian των Anthrax τα “σπάει” με κιθάρα εμπνευσμένη από την γνωστή σειρά (vid)

Game Of Thrones: Ο Scott Ian των Anthrax τα “σπάει” με κιθάρα εμπνευσμένη από την γνωστή σειρά (vid)
Το Game Of Thrones έγινε κιθάρα και ο Scott Ian των Anthrax την έχει κάνει ήδη δική του.

Το Game Of Thrones αποτελεί την μεγαλύτερη σειρά που έχει προβληθεί ποτέ. Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν την μάχη για τον θρόνο στα 7 βασίλεια. Πολλά brands έχουν εκμεταλλευτεί την δημοτικότητα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Στο παρελθόν έχουμε δει παπούτσια Adidas να κυκλοφορούν με τα λογότυπα των οίκων του Game Of Thrones. Το Johnny Walker κυκλοφόρησε ουίσκι αφιερωμένο στους White wallkers.

Το Game Of Thrones δεν σταματάει εκεί και επεκτάθηκε και στην μουσική. Συγκεκριμένα η Fender κυκλοφόρησε κιθάρες εμπνευσμένες από την γνωστή επική σειρά. Η House Stark Telecaster κοστίζει 25.000 δολάρια, η House Lannister Jaguar αγγίζει τα 30.000 δολάρια και η the House Targaryen Stratocaster τα 35.000 δολάρια.

Σε καλά χέρια οι σπάνιες κιθάρες

Η γνωστή εταιρία κατασκευής μουσικών οργάνων κάλεσε τρεις ειδικούς για να δοκιμάσουν τα νέα της μοντέλα. Αυτοί είναι οι Tom Morello (Rage Against Τhe Machine), Scott Ian (Anthrax) και Nuno Bettencourt (Extreme).

Οι τρεις γνωστοί κιθαρίστες έπαιξαν το soundtrack της σειράς σε μια πιο Rock εκδοχή του. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το είδος της μουσικής μπλέκεται με το Game Of Thrones. Μάλιστα οι δημιουργοί της σειράς τόνισα πως υπάρχει μια playlist που φανερώνει το τέλος της σειράς.

Οι David Benioff και D.B. Weiss έδωσαν στην δημοσιότητα μια playlist στο spotify, με  τον τίτλο «Game of Thrones: The End Is Coming». Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται θα παίξουν και στον 8ο κύκλο της σειράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους δημιουργούς «Η απάντηση για το φινάλε της σειράς είναι 100% κρυμμένη μέσα στα κομμάτια της playlist». Μερικοί από τους καλλιτέχνες που τα τραγούδια τους θα «ντύσουν» το φινάλε του Game Of Thrones είναι οι Bob Dylan, The Doors, Whites Stripes και Guns N’ Roses.

Ακούστε την εδώ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments