Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (19/4/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (19/4/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, 19 Απριλίου.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (19/4/19).

Ζώδια Κριός

Σήμερα να είστε ευγενικοί με φίλους που θέλουν να σας κανονίσουν ένα ραντεβού. Μπορεί τα ραντεβού στα τυφλά να είναι αγχωτικά, αλλά ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα. Οι φίλοι σας ξέρουν καλύτερα, οπότε δώστε τους την ευκαιρία να σας αποδείξουν τις ικανότητές τους στο προξενιό.

Ζώδια Ταύρος

Είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε να βρείτε τον έρωτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ανοιχτό μυαλό, γενναία καρδιά και λίγη τύχη. Παρόλο που μπορεί να πιστεύετε ότι ο τελικός στόχος είναι να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας, να θυμάστε ότι μερικές φορές το ζητούμενο είναι το ίδιο το ταξίδι.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο ευγενικός σας χαρακτήρας είναι μεγάλο ατού. Σε έναν κόσμο που ο ένας κοιτάει πώς να βγάλει το μάτι του άλλου, η γενναιοδωρία και η συμπόνια σας σας διαχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Μπορείτε να επιτύχετε αυτό που θέλετε χωρίς να πατήσετε επί πτωμάτων.

Ζώδια Καρκίνος

Ένας καλός σας φίλος βασίζεται στη βοήθεια σας σήμερα. Οργανώστε σωστά το χρόνο σας ώστε να του δώσετε την αμέριστη προσοχή σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον απογοητεύσετε.

Ζώδια Λέων

Οι άνθρωποι εκτιμούν τη γενναιόδωρη φύση σας. Η αλτρουιστική σας στάση εμπνέει τους γύρω σας. Το ότι δίνετε το καλό παράδειγμα, κάνει κάποιον/α να σας προσέξει. Ο μυστικός σας θαυμαστής κρύβεται κάπου κοντά σας.

Ζώδια Παρθένος

Πριν πάτε στο πρώτο ραντεβού με κάποιον/α καινούργιο/α, καλό θα ήταν να κάνετε μια αποτελεσματική έρευνα στο διαδίκτυο. Επιλέξτε την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου και ενδέχεται να πέσετε πάνω σε ιστολόγια, φωτογραφίες και ιστότοπους που αφορούν αυτόν/αυτήν για τον/την οποίο/α ενδιαφέρεστε.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να είστε αυθόρμητοι στην ερωτική σας ζωή. Αποδεχτείτε την επόμενη πρόταση για κάποιο ραντεβού, ανεξάρτητα από το ποιος/ποια την κάνει. Δείτε το ως ένα κοινωνικό πείραμα για να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βγείτε ραντεβού με κάποιον/α, που δεν είναι ο τύπος σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα παρακολουθήστε πώς γυρνάνε τα κεφάλια όλων προς το μέρος σας καθώς περνάτε εκπέμποντας αυτοπεποίθηση από κάθε πόρο του σώματός σας. Η εσωτερική σας λάμψη αιχμαλωτίζει την προσοχή όλων εκείνων που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Απολαύστε το θαυμασμό.

Ζώδια Τοξότης

Χρειάζεται λίγη αίσθηση του χιούμορ, εάν θέλετε να διατηρήσετε τα λογικά σας κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Θα χρειαστείτε το γέλιο για να ξεπεράσετε την αμηχανία που συνοδεύει το πρώτο ραντεβού. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι οι άλλοι απαιτούν πολύ από τον χρόνο σας. Όσο και αν θέλετε να βοηθήσετε όλους τους φίλους σας με τα προβλήματά τους, δεν θέλετε να παραμελήσετε τη δική σας ζωή. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας πριν προσπαθήσετε να δώσετε λύση στην επόμενη κρίση που αντιμετωπίζει ο καλύτερος σας φίλος.

Ζώδια Υδροχόος

Γίνετε δημιουργικοί όταν παρουσιάζετε τον εαυτό σας σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Φροντίστε ώστε οι φωτογραφίες που θα ανεβάσετε στο προφίλ σας να αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά σας. Περιγράψτε με εύθυμο ύφος τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας. Να είστε ευχάριστοι και με αίσθηση του χιούμορ.

Ζώδια Ιχθύες

Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι εξωφρενικό για να απολαύσετε ένα φανταστικό ραντεβού. Την επόμενη φορά που σχεδιάζετε να βγείτε με κάποιο ξεχωριστό άτομο, σκεφτείτε έναν εξωτικό προορισμό και «ταξιδέψτε» ως αυτόν χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείτε πολύ από την περιοχή σας. Πηγαίνετε για δείπνο σε ένα ινδικό εστιατόριο με χορεύτριες της κοιλιάς. Παρακολουθήστε μια γαλλική ταινία με υπότιτλους πίνοντας καλό κρασί. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments