Αθλητισμός

Σοζέ Σα: “Επίθεση” αγάπης από φίλους του Ολυμπιακού (pic)

Σοζέ Σα: “Επίθεση” αγάπης από φίλους του Ολυμπιακού (pic)
Οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν στο πρόσωπο του Σοζέ Σα έναν δεύτερο... Ρομπέρτο.

Ο Ζοζέ Σα είναι δίχως καμία αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στις φετινές μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός. Στις 3 Σεπτεμβρίου, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν μετά το “μπαμπ” με το Γιάγια Τουρέ -που ύστερα αποχώρησε – τον Ματίας Ναουέλ και τον Πορτογάλο πορτιέρο.

Όσον αφορά τον Σα, ερχόταν σε μια ομάδα που βασικός τερματοφύλακας ήταν ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Οι άνθρωποι του Πειραιά πίστεψαν αρκετά σε ένα δικό του παιδί, ωστόσο συγκυρίες έφεραν σύντομα στο προσκήνιο τον Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος πήρε τις ευκαιρίες του και σύντομα έπεισε τον Μαρτίνς ότι αξίζει μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τον πίστεψε αρκετά και φτάνοντας στο σήμερα καταλαβαίνουμε πως η επιλογή του τον δικαίωσε.

Ο Σα πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις τον έφηβο στο στήθος, γεγονός που έκανε τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον λατρέψει. Χαρακτηριστικό είναι πλέον ότι σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πορτογάλος τα σχόλια για να μην αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό πέφτουν “βροχή”.

Ο ίδιος φαίνεται ικανοποιημένος στην Ελλάδα, ωστόσο η τελική απόφαση για το μέλλον του ακόμα δεν έχει παρθεί, καθώς σημαντικό ρόλο θα παίξει στην υπόθεση και η Πόρτο, όπου και ανήκει ο Πορτογάλος γκολκίπερ.

  • Δείτε τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού σε ανάρτηση του Σα στο Instagram:

“Μείνε στον Ολυμπιακό”, του γράφουν οι φίλοι της ομάδας, θέλοντας να κάνουν την τελική του απόφαση ακόμα πιο εύκολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments