Ελλάδα

Μεγάλη εβδομάδα 2019: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Μεγάλη εβδομάδα 2019: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους
Μεγάλη εβδομάδα 2019: Ποιοι θα δουν το χρώμα του χρήματος της επόμενες μέρες.

Μεγάλη εβδομάδα 2019: Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθούν χρήματα σε λογαριασμούς δικαιούχων επιδομάτων και συνταξιούχων.

Συγκεκριμένα την Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι συντάξεις του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΟΓΑ. Την επόμενη μέρα Μεγάλη Τετάρτη, θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης σε όσους υπέβαλαν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Μαρτίου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι αυτή να έχει εγκριθεί.

Την ίδια μέρα θα δοθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο.

Μεγάλη εβδομάδα 2019: Γεμίζουν χρήματα οι λογαριασμοί

Σχετικά με το επίδομα ενοικίου αυτό θα καταβληθεί στους δικαιούχους αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο.

Την ίδια μέρα θα γίνει εμβόλιμη πληρωμή των δικαιούχων του επιδόματος Παιδιού 2019 για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο ή όσους υπέβαλαν αίτηση Α21 μετά τις 26 Μαρτίου.

Μεγάλη Τετάρτη (24/4) θα δοθούν οι συντάξεις, όπως και το πρώην ΙΚΑ. Στις 25 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑΕΠ. Παράλληλα βάσει της εργατικής νομοθεσίας, έως τη Μεγάλη Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να λάβουν το δώρο Πάσχα.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play