Ελλάδα

Νεκρό βρέφος στο Αίγιο: Η μητέρα έλυσε την σιωπή της (vid)

Νεκρό βρέφος στο Αίγιο: Η μητέρα έλυσε την σιωπή της (vid)
"Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος", λέει η γυναίκα από το Αίγιο με το νεκρό βρέφος.

Νεκρό βρέφος στο Αίγιο: Η 35χρονη μητέρα του μωρού που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων ισχυρίστηκε πως δεν πέταξε εκείνη. Αναλυτικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Star η γυναίκα, που νοσηλεύεται στην Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο, είπε χαρακτηριστικά “Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος”.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε επίσης και η μητέρα της 35χρονης, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Φέρεται να είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν ήθελε το παιδί.

Μέχρι στιγμής, δεν της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν εάν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε μετά την γέννησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε τέσσερις μέρες πριν εντοπιστεί στον κάδο.

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του Star:

  • Νεκρό βρέφος στο Αίγιο: Το χρονικό της φρίκης

Το βρέφος βρέθηκε σε σακ βουαγιάζ σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μια γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γέννησε, γιατί όπως τους είπε, απέβαλε.

Πράγματι, η 35χρονη τη Δευτέρα πήγε σε γυναικολόγο. Η γιατρός κατέθεσε στην αστυνομία επισκέφτηκε το ιατρείο της για γυναικολογική εξέταση.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/04/2019), όμως, η 35χρονη πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο κάδος που βρέθηκε νεκρό το βρέφος


Από εκεί ειδοποιήθηκε εκ νέου η αστυνομία, η οποία όλη νύχτα πραγματοποιούσε έρευνες για να εντοπίσει τη σορό του μωρού.

Απαντήσεις στις Αρχές κλήθηκαν να δώσουν και οι γονείς της 35χρονης, με τους οποίους μένει στο ίδιο σπίτι, όπως και ο αδελφός της. Όλοι τους υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν τίποτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments